Děsivý následek akcí Milionů chvilek. Vojenský analytik Štefec Česku předpověděl příchod diktátora. Kdo to bude?

Analytik Jaroslav Štefec svůj příspěvek začal slovy, že ho nikdy nenapadlo, že se dožije vítězství základní ideje komunismu, kterou je zánik státu. Podle něj k tomu komunismus směřoval, byť ani nikdo z jeho největších teoretiků nedokázal pořádně vysvětlit, jak k tomu má vlastně dojít. Vyslovuje názor, že zánik státu měl být provázen také zánikem peněz.

Destrukce státu v přímém přenosu
Štefec dále uvádí, že máme to pochybné štěstí být „u toho“. Podle jeho názoru destrukci státu vidíme v přímém přenosu a zrušení peněz se v příslušném Overtonově okně také posunulo hodně daleko od fáze odmítání k fázi „A proč vlastně ne? Stejně platíme všechno kartami…“. „K čipování lidí, ‚aby ty karty zbytečně neztráceli‘, zbývá opravdu už jen krůček. Psi už to ostatně mají ‚za sebou‘, na těch se všechno vždycky zkoušelo nejdříve,“ pokračuje analytik.

Vojenského analytika také fascinuje současný postmodernistický svět, který je založený místo na vědění, logice a zkušenostech na tlachání, na odiv dávané hlouposti, neznalosti a ostentativním odmítání reality. Často však podle něj bez ohledu na přírodní zákony.

Greta jako Jana z Arku
Štefec se dále pustil do švédské ekologické aktivistky Grety, kterou označil za Janu z Arku ekologismu.

„Greta Jednoduchoučká Ekospasitelná. Nejspíš něco jako Jana z Arku ekologismu. Se ‚zničeným dětstvím‘ se probíjející oceánem na absolutně neekologické supermoderní plachetnici, vybavené nejnovější technikou (o jejíž funkci nemá ani páru), aby trapně vypeskovala nejreprezentativnější světové shromáždění, které tomu zpovykanému frackovi vážně naslouchá. A tleská,“ diví se Štefec.

Následně ze srdce děkuje Donaldu Trumpovi za jeho fantastické zvládnutí situace v zákulisí OSN a elegantní způsob, jakým tomu hloupoučkému dítěti ukázal, kde je jeho místo.

A děkuje Andreji Babišovi za eleganci, s jakou přešel uřvanou trapnost „psychopárty na Letné“ a ukázal jejím účastníkům a především organizátorům nepřekročitelnost mezí demokratického systému.

Mikuláš Nedostudovaný Babišobijec
„Mikuláš Nedostudovaný Babišobijec. Novodobý rádoby Jan Hus. Kázající davům ve starém svetru Václava Havla, používající jeho staré auto jako rekvizitu pro ‚rozmluvy s mrtvým‘ v jakémsi podivném kultu woodoo po česku. Trhající veřejně Ústavu a kázající o demokracii, jejíž pravidla viditelně nezná a neví, jak funguje. Peskující a úkolující lídry českých opozičních stran, staré politické harcovníky, kteří ‚drží‘ jako zpráskani psi a nábožně na něj zírají. Kladoucí ultimáta, snažící se úkolovat legálně zvoleného premiéra a diktující mu, co má nebo nemá dělat. Dav mu naslouchá. A tleská,“ pokračuje.

„Tohle jsme v listopadu 1989 opravdu chtěli a čekali? Absolutní rozvrat všeho, anarchii a diktát davů, ovládaných médii vytvořenými pouťově střiženými ikonami, směrující nás k jakési novodobé formě fašismu? Schéma je to historicky osvědčené, velcí diktátoři nejen 20. století vyrostli na chaosu a byli vítáni jako spasitelé, kteří konečně udělají pořádek. Kdo to bude v ČR? A kdo v rámci současného světa? Obávám se, že se to brzy dozvíme,“ napsal Jaroslav Štefec na závěr.

Akce 16. listopadu na Letné
Během tiskové konference spolek představil své požadavky včetně ultimáta českému premiérovi Andreji Babišovi – ten by měl odstoupit, jestli se nezbaví Agrofertu a neodvolá ministryni spravedlnosti Marii Benešovou.

Premiér ultimátum okomentoval a uvedl, že převedl holding Agrofert do svěřeneckého fondu. Uvedl také, že podle něj organizátoři demonstrace využívají atmosféru výročí 17. listopadu.

Kampaň Milionu chvilek trvá od února 2018. Dosud největší demonstrace organizovaná tímto spolkem proběhla 23. června v Praze a zúčastnilo se jí až čtvrt milionu lidí.

Odhady uvádí, že se sobotní demonstrace na Letné zúčastnilo okolo 250 000 až 300 000 lidí.

(zdroj: cz.sputniknews.com, foto: Pixabay)

Přejít nahoru