Krátke zprávy z domova: Alexia (11) má jít z rozhodnutí soudu od mámy do »ústavu« Odborníci se shodují: Jde o zločin proti lidskosti!

Alexia (11) má jít z rozhodnutí soudu od mámy do »ústavu« Odborníci se shodují: Jde o zločin proti lidskosti!

Vánoce místo s mámou a sourozenci má prožít v »ústavu«. Alexii (11) tam poslal soud. Termín nástupu čeká každým dnem. Nechce se totiž vídat s tátou, bojí se ho. Odborníci jsou zděšeni: Nebylo prý přihlédnuto k přání dítěte!

Více info: Blesk.cz

Útok v Šumperku. Recidivista napadl barmanku a dal se s lupem na útěk

Policisté dopadli osmačtyřicetiletého muže podezřelého z loupežného přepadení barmanky v Šumperku. Podle kriminalistů zůstal v podniku jako poslední host a obsluhu napadl těsně před zavírací dobou. Ženu několikrát udeřil, poté s penězi, alkoholem a cigaretami utekl. Zadržen byl zhruba hodinu po incidentu. Podle policistů jde o recidivistu, podali proto návrh na jeho umístění do vazby uvedla ČTK.

Více info: eurozpravy.cz

Televize Nova má zaplatit zdravotní sestře Marešové milionové odškodné

Obvodní soud pro Prahu 5 přiřkl odškodné zdravotní sestře Věře Marešové od soukromé televize Nova kvůli porušování presumpce neviny v reportážích a článcích v kauze jejího trestního stíhání. Podle zatím nepravomocného verdiktu má Marešová dostat milion korun uvedla ČTK.

Více info: novinky.cz

 

Přejít nahoru