Krátke zprávy z domova: Cizinec útočil nožem v pražském metru

Policisté začali stíhat sedmatřicetiletého cizince, který podle nich napadal ve čtvrtek s nožem v ruce kolemjdoucí ve stanici metra Hloubětín. Obvinili ho z loupeže, za což mu v případě odsouzení hrozí až desetileté vězení uvedla ČTK.

Na webu o tom informovala pražská policejní mluvčí Violeta Siřišťová. Policisté ze speciální pořádkové jednotky muže podle ní zadrželi několik minut po prvním oznámení.

Více indo zde

Po silnici v Jizerských horách se procházel velbloud. Bez reflexních prvků

Netradiční zážitek měli na zasněžené cestě řidiči ve středu ráno na Jablonecku. Po silnici se tam procházel velbloud. Informoval o tom na svém Instagramu moderátor Leoš Mareš, podle kterého zvíře nemělo reflexní prvky.

Více info: novinky.cz

Při bouračce u Znojma by zemřeli i v chytrém autě, míní expert. Co přinese nová výbava?

Pondělí bylo nejtragičtějším dnem na českých silnicích za posledních dva a půl roku. Na cestách za jediný den vyhaslo osm životů. Čtyři z nich při hromadné nehodě na Znojemsku. Evropská unie slibuje, že nová bezpečnostní výbava bude zachraňovat životy. Dopravní expert Robert Vacek v pořadu Blesku Epicentrum vysvětlil, proč tak optimistický není. Velká novinka v podobě chytrých aut podle něj bude řidiče často pouze hlídat.

Více info: Blesk.cz

Herec Martin Dejdar: Kvůli šikaně jsme ze dne na den odešli z Česka!

Herec Martin Dejdar (54) prozrazuje, proč strávil s rodinou čtyři roky v Americe a co ho u nás nejvíc »žere« po 30 letech od sametové revoluce. Má na svém hereckém kontě už 85 filmů, půjdou jeho dva potomci v tátových stopách?

Budou jednou z vašich potomků, dcery Sáry (14) a syna Matěje (20), také herci?

Více info: Blesk.cz

Přejít nahoru