Krátke zprávy z domova: Profesor, který rozčtvrtil milenku (†24): Poslední tanec na zámku u Brna!

Plzeňský soudce Ondřej Klůs v pondělí zamítl podmíněné propuštění bývalého fotbalisty Tomáše Řepky z vězení. Řepka nastoupil 27. května do pražské ruzyňské věznice, později byl převezen do Plzně. Znovu bude moct požádat o propuštění 15. prosince.

Více info Novinky.cz

Obžalovaný soudce Elischer podal trestní oznámení na senát, který ho soudí

Soudce Vrchního soudu v Praze Ivan Elischer podal trestní oznámení na senát pražského městského soudu, který se zabývá jeho kauzou údajné korupce a ovlivňování drogových kauz. Tvrdí, že členové senátu mohli spáchat trestný čin, když ho v září poslali do vazby.

Více info Novinky.cz

Profesor, který rozčtvrtil milenku (†24): Poslední tanec na zámku u Brna!

Velký odborník na napoleonskou dobu, především na Bitvu tří císařů u Slavkova. A také častý návštěvník rekonstrukcí tohoto dějinného střetnutí, které se rok co rok odehrávají na Moravě. Od víkendu ale také brutální vrah. To je profesor historie Oleg Sokolov (63) z Petrohradu.

Nositel francouzského Řádu čestné legie o víkendu bestiálně zavraždil svou milenku Anastázii Ješčenkovou (†24), která byla i spoluautorkou některých jeho článků. Muž má navíc mimořádně silný vztah k Slavkovu u Brna. Univerzitní profesor jezdil pravidelně na rekonstrukce Bitvy tří císařů. A chystal se sem i na sklonku listopadu. „Letos měl velet ruské pěchotě v bitvě pod Santonem,“ svěřili se včera Blesku organizátoři.

Více info: Blesk.cz

Do křoví na Příbramsku někdo pohodil desítku štěňat, přežilo jediné

Na Příbramsku někdo pohodil do křoví minimálně deset štěňat. Přežilo jen jedno, které nyní bojuje o život v péči veterináře. Případem se zabývá policie.

Více info: iDnes.cz

Přejít nahoru