Krátke zprávy z domova: Vražda chlapečka (†6) v mateřské školce: Při odpoledním spánku ho zabil psychopat s nožem!

Srážka tramvaje s auty zastavila provoz na pražském Smíchově

U pražského Smíchovského nádraží se ve středu ráno srazila tramvaj se dvěma auty. Při nehodě se zranili dva lidé. Provoz na frekventovaném příjezdu do Prahy musela policie zastavit. Omezení se dotklo více než dvaceti linek autobusů.

Více info: Novinky.cz

Policie zadržela v Praze Čecha podezřelého z únosu v Rakousku

Kriminalisté v úterý zatkli v Praze 42letého Čecha, který je podezřelý z vloupání a únosu v Rakousku. Čech je podle rakouské policie jedním z trojice mužů, kteří se letos v srpnu vloupali do domu u Salcburku a snažili se násilím přinutit jeho majitele, aby jim vydali šperky ze svého obchodu.

Více info: Novinky.cz

Vražda chlapečka (†6) v mateřské školce: Při odpoledním spánku ho zabil psychopat s nožem!

Rusko šokovala krutá vražda nevinného šestiletého chlapce. Toho údajně ubodal pachatel (36), který vnikl do mateřské školky a napadl ho během odpoledního spánku. Křičel při tom údajně, že mu to nařídily hlasy v hlavě.

K šílené vraždě došlo ve městě Narjan-Mar, které leží v evropské části Ruska, daleko za polárním kruhem.

Více info: Blesk.cz

Opilec mlátil do bankomatu roštem od kanálu, pak hrozil žhářským útokem

Víkend v alkoholickém opojení bude mít pro muže z Královéhradecka vážnou dohru. Napřed mlátil do bankomatu a strážníci ho museli cestou na záchytku spoutat. Další den jim prostřednictvím e-mailu pohrozil, že o půlnoci hodí zápalnou lahev na služebnu.

Víde info: iDnes.cz

Zatímco farář z Morkovic sloužil mši, zloděj mu vykradl byt

Že pravidelné mše nejsou příležitostí pouze k modlitbám, o tom se přesvědčil morkovický farář. Zatímco sloužil dne 28. října od 17:30 do 19 hodin večerní mši, vloupal se na faru zloděj.

Více info: denik.cz

Přejít nahoru