Krátke zprávy z domova: Žena nechala dítě v mrazu, za pokus o vraždu jde sedět, Karel Gott (†80) trpěl jako pes! Mohly za to vedlejší účinky chemoterapie

Policie obvinila fanouška Havířova ze smrti muže

Policie obvinila v souvislosti se smrtí jednačtyřicetiletého hokejového fanouška Havířova dvacetiletého muže, pravděpodobně pracovníka bezpečnostní agentury. Obviněný podle policie muže napadl před zimním stadionem. Ten při útoku upadl a způsobil si zranění, kterým později podlehl v nemocnici. O obvinění dnes ČTK informovala mluvčí moravskoslezské policie Soňa Štětínská.

Žena nechala dítě v mrazu, za pokus o vraždu jde sedět

Žena, která nechala loni v únoru svého šestitýdenního syna venku v mrazu, půjde do vězení za pokus o vraždu na pět let. Trest jí zpřísnil odvolací Vrchní soud v Praze, původně byla žena potrestána za opuštění dítěte 2,5 lety vězení. Dnešní rozhodnutí je pravomocné. Žena přiznala, že chlapce odložila, hájila se však tím, že na místě počkala, dokud ho někdo nenajde uvedla ČTK.

Záhada mrtvého chlapce (†16) na silnici u Havlíčkova Brodu: Posun v případu, policie promluvila

Již měsíc uplynul od zatím nevyřešené záhadné smrti teprve 16letého mladíka, kterého našli mrtvého kolemjdoucí na silnici mezi Sobíňovem a Ždírcem nad Doubravou na Havlíčkobrodsku. Policie nyní zveřejnila důležitou stopu.

Více info: Blesk.cz

Karel Gott (†80) trpěl jako pes! Mohly za to vedlejší účinky chemoterapie

Měsíce plné bolesti! A to nejen kvůli problémům, které mu způsobovalo onemocnění krve, později akutní leukemie. Karla Gotta (†80) trápily také obrovské bolesti zad, které mu vystřelovaly do nohou.

Více info: Blesk.cz

 

Přejít nahoru