Tři otázky: Sýrie, Trikolóra, Piráti

Jak jsi to věděl?…do knih KSB jsem se ponořil, Pjakina sleduji, ale Erdoganovo angažmá jsem stejně nepochopil ani neodhadl, takže v čem je ten fígl?….Trump teď navíc zrušil sankce proti Turecku, který vlastně ani nezačaly, takže se všecko odehrává přesně tak, jak jsi popsal už kdo ví kdy….jak to, že o tobě ještě nikdo neví (kromě několika stovek příznivců)?

 

Nestačí sledovat jen to, co se dle médií děje, ale také pochopit, proč některé informace zaznívají právě teď a proč je jim věnována pozornost, když jindy podobné „detaily“ nedostáváme a pak samozřejmě správně vytyčit vektory cílů jednotlivých aktérů a chápat jak je svět vůbec řízen (kdo je subjekt, který řídí a kdo je objekt řízení). Pokud jsou pro někoho Globální elity (GE) scifi (jen proto, že nezná jejich metodiku řízení a byl naučen věřit, že řídit svět jako jediný sociální supersystém nelze a basta, no protože to prostě nelze a hotovo a kdokoliv tvrdí něco jiného je „konspirátor“, „šílenec“ a potřebuje „čepici z alobalu“), tak se nikdy nemůže ani náznakem dobrat k nějaké smysluplné analýze. Všichni politologové a „analytici“ se učili, že svět je řízen na úrovni států a pomocí nadnárodních organizací (NATO, OSN, EU apod.), ale svět je řízen Globálně a tak nikdy neuvidí celou mozaiku, ale jen kaleidoskop střípků, které se jim neustále mění a nedávají jim tudíž smysl. Nikdo už se dnes nemůže vymlouvat – informace a metodika je sepsána v Koncepci společné bezpečnosti (KSB) a informace jsou po ruce každým okamžikem díky netu.

2) Co říkáš na Trikolóru? Myslíš, že to bude dobrá strana? Nebo jak si myslíš, že si bude stát v budoucnu?

Lídr, který je schopen předvídat co se bude dít a tím vést národ bezkrizově všemi úskalími, musí mít konceptuální znalosti. Tečka. Rozhodně to nemůže být tedy loutka US státních elit jako jsou TOP09, užiteční idioti EU, tedy Piráti neboli Trockij Jugend a určitě ani vlastizrádci prolezlá ČSSD, ODS a pátá kolona Landsmančaftu KDU. A co třeba SPD? To je ta strana, která je proti islamizaci Evropy, ale jejíž lídr odsoudil počínání Erdogana, který se až dětsky jasně domluvenou akcí (psal jsem o tom 15.10) snaží zbavit několika miliónů uprchlíků tím, že je chce vrátit zpět do Sýrie, místo aby je vypustil do EU, což byl záměr právě US státních elit? To má být lídr, který má někoho vést? A kam? Vždyť je schopen podporovat naprosto proti sobě jdoucí procesy!!! Ano, čte mne mnoho příznivců této strany, ale tudy cesta bohužel zatím stále nevede.

Babišovo hnutí ANO bylo vytvořeno jako firma jednoho oligarchy, aby se dostal k moci a pojistil si tak zdroje pro svou klanově-korporativní bandu, JENŽE se stal premiérem a byl uveden Zemanem do tajů Globálního řízení (i jinak nepodnětná média si v kauze „ministr kultury“ všimla, že se Babiš chová k Zemanovi jako žák k učiteli) a jak jsme si již psali, tak i skrze něj již začaly zaznívat hlasy GE. Je to výhra? Ano samozřejmě, ale jen do té doby, dokud bude nutné likvidovat US státní elity, což Trump zatím dělá zcela bravurně. Ale potom? GE jsou paraziti a Babiš byl vždy také, takže pro naši zemi to žádnou výhru mít nemusí. Snad jen tu, že zde nebude právo šaría, ale čínský fašismus.

Kdo má ještě konceptuálně zdatného rádce? Klaus ml., protože i jeho otec pracoval v Prognostickém ústavu jako Zeman a zabýval se „globálními studii“. Je to výhra? To, že mu předá určité znalosti (doufejme) jistě ano, ale nesmí mu předat svou mravnost politika, který před koncem mandátu udělal amnestii, kterou zatlačil slabošského Nečase do kouta a ten mu ji podepsal a tak se na svobodu dostala spousta kmotrů, jejichž kauzy se táhly celé roky. Nejde totiž jen o strohé znalosti řízení, ale také o mravnost na jejímž základě se budou aplikovat. A struktura psychiky „démona“ (Klaus), navíc chvílemi „padlého“ (Zeman) to s národem nemůže myslet nikdy opravdu dobře, protože to jejich „dobře“, odpovídá jen míře jejich slabé mravnosti.

Takže záleží jen na Klausovi ml., jak s tím co má naloží. Zatím nemá smysl hodnotit a předjímat, protože jen „po ovoci poznáte je“ a on zatím žádné ovoce nevypěstoval.

3) Přijde to jen mě pane Nováku, že se začíná nějak smrákat nad Piráty? V poslední době mají hlavně v Praze celkem potíže, že? A to nikoliv zvenčí, ale zevnitř…

Nemá smysl, abych odpovídal jinak, než jak jsem napsal loni těsně po volbách (7.10. 2018): “ Občané dali možnost některým „novým“ osobám, stranám a hnutím možnost se předvést a nebo se dehonestovat. Loutky, psycho-trockisté a ani hlupáci nemají možnost dopadnout jinak než špatně. Pokud je nepřítel ve stínu, nelze s ním bojovat, postavíte-li ho ovšem na Slunce, tak se zničí sám, protože jeho nastavení loutky nebo duševního mrzáka mu nedovolí se chovat čestně a mravně.“ Takže se přátelé dívejme, jak se někteří „lidé“ dehonestují zcela sami a to jen díky tomu, že nemají ani základní elementy slušnosti, natož lidskosti. Většinou postačí, když tyto „lidi“ necháte, aby se projevili, odepíší se sami a ani si nevšimnou, že se tak děje, jejich vnitřní nastavení jim totiž nedovoluje vidět vlastní chyby, ale co chcete po bytostech, kteří si říkají po námořních vrazích a lupičích a chtějí legalizovat to, co dělá z lidí psychicky „padlé“?

Dnes to někomu může připadat, že jsem byl k některým lidem až příliš „tvrdý“, ale to neuškodí – buďte také. Chtějme po politicích skutečně mravné a důstojné jednání, apelujme na ně, aby tací MUSELI BÝT!!! A pro neznalé – mravnost neznamená, že budu papouškovat lež o „pravdě a lásce“ a přitom budu dělat loutku cizincům. Liberalismus je pouze ideologický sociální chaos a nikoliv náznak lidskosti.

(zdroj: nwoo.org, foto: Pixabay)

Přejít nahoru