Orbán

Viktor Orbán na rovinu: Západní Evropa je u konce, centrální je budoucnost

Orbán v neděli přednesl v Praze projev na památku sametové revoluce v roce 1989, která v Československu skončila komunistickou nadvládou.

“Před třiceti lety jsme si mysleli, že Evropa je naše budoucnost, ale dnes si myslíme, že jsme budoucnost Evropy, a jsme na tuto misi připraveni,” řekl Orbán.

Předseda vlády varoval, že globalisté v západní Evropě v současné době prochází likvidací evropské společnosti založené na národních státech a křesťanské kultuře a že se středoevropské země k tomu staví.

“Chceme žít jako svobodné národy, ne jako provincie nebo podřízení říši,” řekl Orbán a dodal: “Jsme středoevropští demokraté. Proto musíme bránit svrchovanost národních států, protože pokud ji opustíme, bude to znamenat konec demokracie. “

Jedním ze způsobů, jak se Orbán snaží znovu vybudovat svou zemi, je povzbuzovat své občany, aby měli děti, aby se eliminovala potřeba hromadného přistěhovalectví.

Maďarsko nabízí 30 600 EUR manželským párům, které mají tři nebo více dětí.

Manželský pár obdrží 30,600 EUR jako půjčku od vlády po uzavření manželství. Půjčka pak musí být splacena, dokud pár nemá tři děti. V tuto chvíli je dluh zcela odpuštěn.

Dopad politiky pro rodinu v Maďarsku byl obrovský.

Potraty klesly z 40 449 na 28 500 v letech 2010 až 2017, rozvody klesly z 23 873 v roce 2010 na 18 600 a sňatky vzrostly o obrovských 42 procent.

(Infowars, foto: Shutterstock)

Přejít nahoru