Děsivá fotka a fakty. Švédsko: Pár hodin brutálně mučen migrantem, kterého švédské noviny Samhällsnytt označily za „Hitlera uctívajícího islamisty“

Gambie Pa Demba Nyassi, 20, vzal 18letého Erika a jeho přítelkyni jako rukojmí ve Farstě ve Švédsku a podrobil mladého muže fyzickému mučení pomocí mačety a dalších různých zbraní a zároveň nutil svou přítelkyni, aby sledovala celou tu hrůzu, informuje Frii Tider portál.

Nyassi byl odsouzen na pět let a pět měsíců vězení, zatímco afghánský muž s vazbami na útok byl zbaven veškerých obvinění kvůli nedostatku důkazů proti němu.

Zatímco tradiční švédská média údajně nedokázala pokrýt šokující zločin, Erik sdílel svůj příběh se Samhällsnyttem v televizním rozhovoru.

Erikova přítelkyně říká, že ji nedávno znásilnil afghánský přítel Nyassi, který byl také obeznámen s párem.

Když Erik a jeho přítelkyně navštívili Nyassiho a diskutovali o této záležitosti, Gambie údajně vyjádřil svůj záměr potvrdit dívčino tvrzení na policii – dokud nezjistil, že je polo židovská.

Nyassi údajně začal křičet proti Židům a vytáhl mačetu, bodl Erika do boku a propíchl mu plíce.

Erik byl přinucen do koupelny a svlékl si oblečení, zatímco Nyassi ho dál krájel čepelí, také ho mlátil vakuovou tyčinkou a do těla pálil cigarety.

Nyassi oholil vlasy z Erikove hlavy „aby ukázal, co Hitler udělal Židům“, a nalil ostré čisticí tekutiny do zranění oběti.

Po celou dobu utrpení byla Erikova přítelkyně nucena se dívat, zatímco Nyassi hrozil, že uřízne její „židovský nos“, pokud se bude domáhat obvinění ze znásilnění.

Nyassi údajně uskutečnil četné telefonní hovory s afghánským přítelem, který údajně nabízel návrhy, jak Erika dále zranit.

(Infowars, foto: Pixabay)

Přejít nahoru