Gang teenagerů neměl slitování! Faganové dosekali mladého tátu († 19) a dalšího muže postřelili + Šokující Video

Druhého, jen o rok staršího muže, se předtím pokusili zavraždit. Informuje o tom britský Daily Mail.

Dva z členů gangu, Tyrell Graham (18) a Sheareem Cookhorn (21) byli shledáni vinnými v pátek. Druhý jmenovaný má na kontě také obvinění z nedovoleného ozbrojování. Spolu s nimi jsou obviněni také tři sedmnáctiletí mladíci.

VIDEO ZDE

Skupina v noci před útokem na Kamaliho a druhého muže zaparkovala stříbrný Peugeot 307 na ulici blízko sídliště Broadwater Farm v Londýně. Automobil se stal jejich místem setkání před a po útoku.

Tyrell Graham, Sheareem Cookhorn

Gang neměl slitování

Před vraždou, 22. února zhruba o sedmé hodině večer, vyrazilo sedm mužů – pětice obžalovaných a dva neznámí útočníci – na kolech směrem ke stanici metra Wood Green. S sebou měli nejméně pět nožů včetně mačety a malého meče a pistole s brokovnicí.

Gang pobodal oběť v kadeřnictví
Dvojice mužů, na kterých gang útočil, se pokusila uprchnout – rozprchli se různými směry. Skupina dohnala dvacetiletého muže, jehož osmkrát bodla a střelila do zad. Kamalimu se podařilo dostat do auta a ve snaze členy gangu vyděsit do nich začal najíždět.

Vrahové se však zastrašit nenechali a svými zbraněmi začali na automobil útočit, přičemž se jim podařilo rozbít okénko. Kamali proto z vozu vystoupil a a běžel se ukrýt do nedalekého kadeřnictví. Mužům se však podařilo ho dohnat a ubodat na smrt.

Detektivové si pro prvního přišli o dva měsíce
Na kolech se pak útočníci přemístili k zaparkovanému autu, kde se převlékli a oblast opustili. I přes snahu zdravotníků Kamali krátce po 3. hodině v noci svým zraněním podlehl.

(DailyMail)

Přejít nahoru