Krátke zprávy z domova: Livia Klausová exkluzivně pro Blesk: Čekáme další miminko!

Nejen vzor první dámy pro ni představovala Hana Benešová (†89). Od jejího úmrtí dnes uplyne 45 let. Kytici na hrobku Edvarda a Hany Benešových v Sezimově Ústí v neděli položila bývalá první dáma Livia Klausová (76). A při té příležitosti prozradila, že se rod Klausů rozroste! Na začátku adventu také prozradila, jak u Klausových vypadají Vánoce a co nemůže chybět na štědrovečerní tabuli.

Více info: Blesk.cz

Dcera podle policie z matčina účtu tajně vysála přes půl milionu

Královéhradecká policie obvinila devatenáctiletou ženu, že své matce skrze elektronické bankovnictví vybrala z účtu celkem více než půl milionu korun. Bez souhlasu si měla opatřit matčiny přihlašovací údaje. Podezřelou nyní vzal soud do vazby.

„Po přihlášení se k bankovnímu účtu své matky měla žena převést prostřednictvím 22 příkazů v průběhu několika měsíců letošního roku finanční obnos převyšující částku půl milionu korun na svůj účet. Peníze měla následně využít pro svou vlastní potřebu,“ popsala policejní mluvčí Magdaléna Vlčková.

Více info: Novinky.cz

Devatenáctiletá řidička nezvládla zatáčku, auto přistálo v rybníku

Rychlá jízda se vymstila teprve devatenáctileté řidičce. V obci Doly na Tachovsku nezvládla zatáčku a s fiatem vjela do rybníka. Auto, které z poloviny zaparkovala ve vodě, se musí vysušit a odbahnit.

Více info: iDnes.cz

Útok v Praze: Tři dospělí napadli a oloupili dítě, incident zachytila kamera

Pražští kriminalisté pátrají po dvou mužích a jedné ženě, kteří podle nich na Florenci napadli čtrnáctiletého chlapce a sebrali mu reproduktor. Za trestný čin loupeže jim hrozí až deset let vězení, informovala policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Policie na svém webu zveřejnila záznamy z kamer, které zachytily tři podezřelé i fyzické napadení mladíka uvedla ČTK.

https://www.youtube.com/watch?v=Knx_gvPd_-A&feature=youtu.be

Více info zde

 

Přejít nahoru