Krátke zprávy z domova: Neuvěřitelný osud Lekešové: Prvnímu setkání se smrtí ještě unikla …

V Praze hořela prodejna luxusních hodinek

Prodejnu luxusních švýcarských hodinek v centru Prahy zachvátily v noci na pondělí plameny. Požár likvidovali hasiči, zboží bylo naštěstí schováno v trezoru.

“K požáru v prodejně v přízemí činžovního domu v Široké ulici byly vyslány tři jednotky hasičů,” uvedl mluvčí pražských hasičů Martin Kavka.

Více info: Novinky.cz

Při návštěvě v domově obral známý seniorku o 150 tisíc

Týden před Štědrým dnem navštívil jednašedesátiletý muž svou o dvacet let starší známou v domově seniorů na Hranicku. Žena zrovna počítala své peníze. Muž několik obálek s penězi ukradl, a připravil tak svou známou o téměř 150 tisíc korun. Za krádež mu hrozí až pět let ve vězení.

Více info: iDnes.cz

Pokus o vraždu jedem na myši? Policie žene k soudu dvě nezletilé dívky

Policie navrhla obžalovat dvě nezletilé dívky z Chrudimska z dvojnásobného pokusu o vraždu.

Podle televize Nova se dívky pokusily letos v květnu otrávit jedem na myši své prarodiče, kteří kvůli tomu museli být ambulantně ošetřeni v nemocnici informuje ČTK.

Neuvěřitelný osud Lekešové: Prvnímu setkání se smrtí ještě unikla …

Osud si s ní krutě pohrával. Stanislava Lekešová (†63) před lety unikla při vážné autonehodě smrti jen o vlásek a zázračně vyvázla téměř bez škrábnutí. Letos o Vánocích již takové štěstí neměla a podlehla vážné nemoci.

Téměř na den přesně se před šestnácti lety vracela s manželem z Rakouska. „Manžel usnul za volantem,“ svěřila se v rozhovoru pro deník Aha! „Protože se v autě bojím, tak pořád kontroluju situaci. Tak jsem viděla, že míříme ke svodidlům.”

Více info: Aha.cz

Přejít nahoru