Slavná spisovatelka šla za svým snem a skončila v mělkém hrobě + VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=u2vtekQtKFE&feature=youtu.be

“Přišla jsem sem na půl roku a nakonec jsem zůstala. Vzala jsem si Dominikánci a začala pracovat jako instruktorka potápění, “vzpomínala de Felizová pro The Sun v rozhovoru. Pak jí ale osud přichystal dramatické události.

V roce 2006 byla přepadena a postřelena. “Byla jsem jednoho dne zraněna během loupeže ve svém domě. Znamenalo to, že jsem se musela vzdát potápěčské kariéry a dělat něco jiného, čim bylo psaní, “pokračovala ve vyprávění.

Problém jí tehdy dělalo i dýchání. “Když mě postřelili, kulka zasáhla plíce a nemohla jsem ani dýchat,” popsala své zranění. Nakonec se de Felizová stala známou a oblíbenou spisovatelkou, jejíž knihy šly na dračku.

V únoru tohoto roku však přišel další šok. Lindsay byla opět napadena a okradena píše DailyMail.

Její tělo bylo nalezeno nyní zahrabané v mělkém hrobě v lese nedaleko jejího domova. Policie podle Daily Mailu potvrdila, že v souvislosti s vraždou Britky zatkla několik lidí. Je mezi nimi i její manžel Danilo a nevlastní syn Dani.

Ti vybrali v den, kdy Lindsay zmizela, ze společného účtu v přepočtu necelých 360 eur. Sumu prý potřebovali na pomoc s hledáním zmizelé. Nyní na ně padá podezření, že s komplici ženu zavraždili.

Přejít nahoru