Sedm potravin, které byste nikdy neměli jíst na prázdný žaludek

1. Rajčata
Ačkoli rajčata jsou obohacena o vitamín C a živiny, ale určitě je třeba se jim vyhnout, když máte lačný žaludek. Kyselina tříslová přítomná v rajčatech zvyšuje kyselost v žaludku a může vést k žaludečním problémům. Pro ty, kteří mají problémy s jícnem a vředy, by se měli vyhnout určitým citrusovým jídlům, jako jsou pomeranče, citron.

2.Karbonátové nápoje
Mnoho lidí si myslí, že nealkoholické nápoje lze konzumovat kdykoli a kdekoli, ale je to pravda? Co kdybychom vám řekli, že pití nealkoholických nápojů na lačný žaludek může způsobit nafouklý žaludek nebo horší? Příliš mnoho nápojů sycených oxidem uhličitým zvýšilo kyselé podmínky v žaludku, což může být příčinou rakoviny jícnu. Kyselina je příliš vysoká, může také způsobit erozi. Příliš mnoho vody sycené oxidem uhličitým může také způsobit mutace úterý. Přemýšlejte dvakrát, než se v budoucnu natáhnete po té plechovce coly, že?

3.Křehké pečivo / listové těsto
Brzy ráno je snadné se dostat k nejbližšímu jídlu a rychle ho sníst, než vyjdete z domu do práce. Ať už máte prázdný žaludek po probuzení nebo později během dne, můžete jen chytit rychlé občerstvení jako pečivo nebo ovoce. Tato jídla však ve skutečnosti nemusí být pro váš žaludek nejlepší. Obsahuje kvasinky, které mohou dráždit žaludeční linii.

4.Kořeněné Jídla
Jíst kořeněné pokrmy na lačný žaludek zvyšuje pravděpodobnost, že budete cítit podráždění žaludku, což může vést k kyselým reakcím a křečím. Jsou velmi ostré a silné chuti a jako takové mohou vyvolat zažívací potíže. Česnek, horká chilli a zázvor jsou příklady kořenitých jídel.

5. Vody
Cukr je velmi snadno stravitelný. Když cukr vstoupí do prázdného žaludku, lidské tělo nemůže vylučovat dost inzulínu, aby si udrželo své normální hladiny v krvi. Toto je recept na oční choroby. Kromě toho cukr, který tvoří kyselinu, může narušit rovnováhu mezi kyselinami a zásadami.

Ve skutečnosti by se ti, kterým hrozí cukrovka s vysokým obsahem cukru v krvi, měli vyhnout období sladkostí.

6. Jogurt
Jogurt je plný bakterií mléčného kvašení, které mají mnoho zdravotních výhod. Kyselina mléčná je však neúčinná podle úrovní kyselosti prázdné žaludeční kyseliny. To zabíjí bakterie mléčného kvašení přítomné v těchto mléčných výrobcích a vede k kyselosti. Nejlepší je jíst jogurt jako svačinu, 1-2 hodiny po jídle. Proto by se těmto potravinám mělo vyhýbat na lačný žaludek.

7.Hrušky
Hrušky obsahují surovou vlákninu. Když ji sníte na lačný žaludek, může to poškodit jemné sliznice a způsobit žaludeční bolesti. Je vhodné jej spárovat s některými dalšími zrny nebo ovesnou kaší.

(Buzznoble)

Přejít nahoru