Krátke zprávy z domova: Čech Jaroslav prý na Havaji pobodal bytnou, postřílel policisty a pak požárem zničil 7 domů, Tajná svatba v Praze. Expremiér Fico (56) oženil syna za krásnou Natašu

Odbočující vůz smetlo další auto, mladá spolujezdkyně zemřela

Po střetu dvou osobních aut, k němuž došlo v pondělí večer po 19. hodině na křižovatce v Dolní Bečvě na Vsetínsku, zemřela spolujezdkyně jednoho z automobilů. Nepomohl ani letecký transport do nemocnice.

Více info: novinky.cz

Čech Jaroslav prý na Havaji pobodal bytnou, postřílel policisty a pak požárem zničil 7 domů

Muž původem z Česka podle tamních médií zastřelil v Honolulu na Havaji dva policisty! Předtím ještě stihl pobodat svou bytnou. Jeho další osud není znám, policie si myslí, že je po smrti. Předtím měl ještě založit požár, který zachvátil několik domů.

Muž původem z Česka pobodal v neděli na Havaji bytnou a zastřelil dva zasahující policisty. Dům, ve kterém se incident stal, následně zachvátil požár, který se rozšířil do sousedství. Podle policejní šéfky Susan Ballardové zůstal útočník spolu se dvěma zatím neidentifikovanými ženami v domě a vyšetřovatelé předpokládají, že v plamenech zemřel uvedla ČTK.

Více info zde

Tajná svatba v Praze. Expremiér Fico (56) oženil syna za krásnou Natašu

Michal (26) je jediným dítětem bývalého slovenského premiéra Roberta Fica (Smer-SD) a jeho manželky Světlany. Je z něj „ženáč“. Ale kdo by  čekal velkolepou oslavu za přítomností médií, byl by zklamaný. Všechno dopadlo jinak. Michal si vzal svou snoubenku Natašu v utajení v Praze. Konspirace byla tak důkladná, že sňatek média odhalila až v pondělí, ačkoliv „ano“ podle listu PLUS 7 DNÍ zaznělo už loni v červenci.

zdroj: Blesk.cz

V centru Brna hořelo auto. Údolní ulice u křižovatky s Husovou byla neprůjezdná

Požár v motorové části vozu zaskočil v pondělí odpoledne řidiče Volkswagenu Golf u křižovatky Údolní a Husovy ulice v centru Brna. K hořícímu osobnímu autu vyjížděli hasiči, kteří požár vozidla zlikvidovali.

Více info: Denik.cz

Přejít nahoru