Kanibal snědl jeho varlata!

Loni si domluvili rande na Štědrý den Marek Latunski a Kevin Bacon. Dvojice se seznámila přes aplikaci Grinder, kde se seznamují homosexuální páry. Rande však skončilo brutální vraždou. Latunski pětadvacetiletého Bacona, který se živil jako kadeřník, bodl do zad a pak mu nožem podřízl hrdlo. Tím to však neskočil. Latunski uřízl své oběti varlata, které si pak naservíroval jako štědrovečerní večeři.

Policisté podle informací britského deníku Daily Mail našli znetvořené Baconovo tělo o čtyři dny později. Američtí strážci zákona vyrazili do domu Latunskeho poté, co dostali tip, že by se tam mohl Bacon nacházet. Jeho nahé tělo našli viset hlavou dolů s lanem omotaným kolem kotníků. Padesátiletý kanibal se ke svému činu přiznal.

V říjnu téhož roku policii kontaktoval čtyřicetiletý muž, který uvedl, že se mu podařilo uprchnout ze sklepa Latunskinovho domu. “Chci, abyste věděli, že jsem nikdy nic podobného nezažil. Nevím, jestli mě zdrogoval. Vše, co vím, že jsem skončil zamčený v tom Skurla * ené sklepě, ano? Svázaný řetězem ve sklepě, “uvedl s tím, že Latunskina setkal ten večer na autobusové zastávce a podařilo se mu uprchnout poté, co na zemi našel nůž, díky kterému se dokázal osvobodit.

Přejít nahoru