Seznamte se s anti-Gretou: Mladá YouTuberka bojuje proti „klimatickému poplachu“

Naomi Seibtová je 19letá Němka, který je stejně jako Greta blondýna, výmluvná a európanka. Ale Naomi odsuzuje „klimatický alarmismus“, klimatické vědomí nazýva „zjevně antihumánní ideologií“, a dokonce zavedla Gretinu slavnou větu „Jak se opovažujete?“ linku.

“Je to fantastický hlas pro volné trhy a pro klimatický realismus,” řekl James Taylor, ředitel Centra pro klimatickou a environmentální politiku Arthura B. Robinsona v Institutu Heartland, vlivném libertariánském think tanku na předměstí Chicaga.

“Naomi Seibtová vs. Greta Thunbergová: komu bychom měli věřit?” zeptal se Heartland v digitálním videu. Později v tomto týdnu bude Naomi připravena na americký debut na Konferenci konzervativních politických akcí (CPAC), což je každoroční shromáždění na vysoké úrovni, které se koná těsně před Washingtonem aktivistů, kteří se opírají o právo.

Pokud je imitace nejvyšší formou lichocení, Heartlandova taktika odpovídá uznání, že se Greta dotkla pocitů, zejména mezi dospívajícími a mladými dospělými. Od zahájení svého protestu před dvěma lety u švédského parlamentu ve věku 15 let vyvolala Greta protesty mládeže po celém světě a v roce 2019 byla jmenována časopisem Time jako „osoba roku“, nejmladší, kdo kdy získal toto ocenění.

“Chci, aby ste zpanikářili,” řekla účastníkům minulého roku na Světovém ekonomickém fóru v Davosu ve Švýcarsku. “Chci, aby ste cítili strach, který cítím každý den. A pak chci, aby ste jednaly. “

Naomi tvrdí, že tyto předpovědi hrozných následků jsou přehnané. Ve videu zveřejněném na webových stránkách Heartlandu se zahledí do kamery a řekne: „Nechci, aby ste panikařily. Chci, aby ste přemýšlely. “

“Běhá mi mráz po zádech, když vidím ty mladé lidi, zejména když panikaří. Křičí a křičí a obecně se bojí, “řekla v rozhovoru. “Nechtějí, aby svět skončil.” Informuje MSN.

Přejít nahoru