Okamura: Lež je dnes označována za pravdu a pravda za dezinformaci. Svět globalistů a neomarxistov je zvrácený, paní Čaputová

„Nie, pani prezidentka, mýlite sa. Najväčšou hrozbou pre západnú civilizáciu sú neomarxisti a sluniečkári, ktorí chcú rozbiť národy a rodiny, a ktorí chcú kriminalizovať a zatvárať do väzenia ľudí, čo sa chcú brániť proti imigrácii a islamizácii či slniečkárskej diktatúre. Neomarxisti sú praví extrémisti a dezinformátori. Nie vlastenci, ktorých sa snažíte pošpiniť,“ uviedol v príspevku Okamura.

Český politik za najväčšiu hrozbu považuje masovú imigráciu, v dôsledku ktorej nám tu môže vládnuť islam. „Nenávisť v skutočnosti šírite Vy, slniečkári, pretože nenávidíte vlastné národy a vlastných ľudí, chcete im zatvárať ústa a ak ústa nezatvoria, chcete ich zatvoriť do väzenia. Nenávisť šírite aj podporou nenávistného islamu a imigráciou, ktorá znamená obrovský nárast násilia, nenávisti a kriminality,“

Podľa Okamuru nešíria nenávisť a dezinformácie tí, ktorí varujú pred islamským extrémizmom a islamským antisemitizmom, či upozorňujú na to, že USA rozvrátili mnoho štátov na Blízkom východe a že po nich zostali státisíce mŕtvych. Naopak, dezinformácie šíria tí, ktorí hovoria o mierumilovnom islame či demokracii na Západe.

„Lož je dnes označovaná za pravdu a pravda za dezinformáciu. Svet globalistov a neomarxistov je zvrátený, pani Čaputová,“ odkázal Okamura slovenskej prezidentke a dodal, že slniečkári nenávisť šíria slovami aj činmi.

V príspevku ďalej uviedol, že vlastenci nebojujú za svoju vlasť kvôli nenávisti k imigrantom či slniečkárom, ale kvôli láske k svojej vlasti, k ​​svojmu národu, k svojej krajine, jej histórii, kultúre, tradíciám, prírode a pamiatkám.

„Vlasťou je pre nás aj tá krčmička, kam chodíme so svojimi priateľmi, alebo lavička v parku, kde sme prvýkrát pobozkali svoju prvú lásku alebo ihrisko, kde sme dali prvý gól. Alebo aj to námestie, kde sme svojej mamičke na púti kúpili perníkové srdce či pre svoje dievča vystrelili papierovú ružu. Vlasťou sú pre nás naši rodičia, naši súrodenci, naše celé rodiny, naši priatelia, naši susedia, naši kolegovia v práci … To všetko je našou vlasťou. To všetko je to, čo milujeme. To všetko to, čo budeme brániť do nášho posledného dychu a to, čo si nenecháme nikdy nikým vziať,“ píše predseda SPD na Facebooku.

V závere dodal, že zatiaľ čo vlastencov motivuje láska ku krajine, národu a blízkym, slniečkári sú poháňaní nenávisťou, ktorú šíria slovami aj činmi.

„Nenávisťou voči našej kresťanskej civilizácii, nenávisťou voči našej vlasti a nášmu národu, nenávisťou voči normálnym rodinám a voči našej kultúre, histórii a tradíciám. Byť vlastencom je normálne. My nebránime svoju vlasť kvôli nenávisti k niekomu, ale kvôli láske k našej vlasti a k ​​našim blízkym,“ uviedol Okamura.

(zdroj: hlavnespravy.sk)

Přejít nahoru