Tragédie u Rýmařova: Při nehodě zemřelo dítě! Další dvě jsou zraněné, Muž se přiznal ke škrcení kamaráda tkaničkou. Tělo pak hodil do kanálu

Jedno dítě zemřelo a další dvě děti a žena (36) byly zraněny ve středu odpoledne při vážné nehodě u Rýmařova na Bruntálsku. Osobní auto, ve kterém jely, narazilo do stromu. Na místě zasahovaly pozemní posádky záchranářů i dva vrtulníky.

„Chlapec školního věku byl po nehodě v bezvědomí a došlo u něj k zástavě krevního oběhu,“ uvedl mluvčí moravskoslezských záchranářů Lukáš Humpl.

Více info Blesk.cz

Muž se přiznal ke škrcení kamaráda tkaničkou. Tělo pak hodil do kanálu

Policisté od listopadu vyšetřovali smrt mladého muže, jehož tělo našli v kanalizační stoce. Stopy je dovedli k jeho mladšímu kamarádovi, který se k hrůznému činu přiznal. Mladíka z neobjasněných důvodů měl začít škrtit tkaničkou, a pak jeho tělo údajně hodil do kanálu. Kriminalisté zveřejnili detaily hrůzného činu.

Policie zpočátku neznala totožnost zemřelého mladíka. Později odhalila, že se jednalo o devětadvacetiletého cizince. “Současně kriminalisté zjistili okolnosti, které již od počátku naznačovaly, že by se na úmrtí muže mohla podílet násilným způsobem jiná osoba,” popsal policejní mluvčí Jan Daněk s tím, že například zmizely jeho osobní věci z bytu, kde přechodně bydlel.

Více info tn.nova.cz

 

Přejít nahoru