Vražedné monstra! Rodiče nechali holčičku umírat ve špíně, lezly po ní šváby!

Rodiče Crystal Morrowová (24) a Dustin Harley (19) z Arkansasu původně v září 2019 čelili obvinění za zabití své teprve sedmiměsíční dcery Kimberley Foukeovej. Poté, co byly k soudu dodány nové znepokojující důkazy, bylo obvinění změněno na vraždu druhého stupně.

Vyšetřovatelé popsali, v jakém stavu našli dům, ve kterém děti žili. Postýlka, kde spali malé dvojčata, byla zamořená šváby, jejichž výměšky byly v okolí Kimberleyina nosu, uší a úst.

Policie byla přivolána 27. září 2019 na adresu bydliště rodiny po nahlášení vážného stavu dětí, které potřebovaly okamžitou lékařskou pomoc.

Batolata byly v otřesném stavu, chlapeček byl letecky přepraven do nemocnice Little Rock pro naléhavé případy, holčička bylo krátce oživováno policisty, ale soudní lékař holčička musel prohlásit za mrtvé.

Jejich matka tvrdila, že Kimberly to ráno ještě krmila, ačkoli podle lékařů byla dehydratovaná a podvyživená. Podvýživu potvrdila i pitva, holčička měla vystouplé žebra, propadlé oči a žádné svalstvo.

Za ohrožení zdraví a života jejich dětí jim může být uložena pokuta ve výši až 10 tisíc dolarů. Za vraždu druhého stupně mohou jít do vězení na šest až třicet let, s pokutou až 15 tisíc dolarů.

Přejít nahoru