Velká Británie: 7 roční holčička byla dobodána na smrt somálskou ženou

Oběť Emily Jonesová jezdila na skútru v Queen’s Parku, Heaton, kde byla se svým otcem, když byla nesmyslně a brutálně napadena třicetiletou somálskou ženou, informují anglické regionální noviny Bolton News.

Navzdory nejlepším pokusům záchranné služby zachránit Emily život, zemřela asi o hodinu později poté, co byla odvedena urgentně do nemocnice.

Po strašlivém útoku byla somálská vrahyně zatčena na místě činu pro podezření z vraždy. Třicetiletá žena je nyní držena ve vazebním středisku s vysokou bezpečností podle zákona o duševním zdraví. Píše Voice of Europe.

Šokující je, že britský mainstreamový tisk nikdy neuvedl národnost somálské ženy v pokusu pohřbít příběh.

https://twitter.com/Janice4Brexit/status/1246360376427589632?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1246360376427589632&ref_url=https%3A%2F%2Fvoiceofeurope.com%2F2020%2F04%2Fuk-7-year-old-girl-stabbed-to-death-by-somali-national%2F

Mark Jones a Sarah Barnes během pocty své dceři řekli: „Emily bylo sedm let, naše jediné dítě a světlo našich životů. Vždy byla plná radosti, lásky a smíchu. Emily měla tak drzý úsměv a byla krásná uvnitř i zvenčí. Měla srdce stejně velké jako její úsměv. “

“Je opravdu srdcervoucí probudit se ráno na svět bez Emily a nemůžeme pochopit, proč k tomu došlo.”

“Jsme mimo devastaci, že tento náhodný akt násilí znamená, že nikdy neuvidíme naši krásnou holčičku vyrůstající v nádhernou mladou dámu, kterou ukazovala tak slib, že se stane.”

Přejít nahoru