Captain Morgan rozdával zdarma CD Rybičky 48, aby podpořil dobročinnou iniciativu kapely

Značka Captain Morgan dlouhodobě podporuje kapelu Rybičky 48 v jejich hudebních aktivitách, podílí se na vydání desek i turné. Tentokrát spojila své síly s kapelou, která se svým koncertem rozhodla pomoct v nelehké situaci těm, kteří to nejvíce potřebují. Na konto k výtěžku z prodaných „vstupenek“, dárcovských SMS a partnerských darů se díky rychle uspořádané akci na e-shopu alkohol.cz mohli podílet i fanoušci značky Captain Morgan. Za každé věnované CD připsala značka jeho hodnotu na dobročinné konto. „Podporovat komunitu ohrožených lidí prostřednictvím již probíhajícího partnerství nám dává velký smysl. Vážíme si snahy kapely Rybičky 48, která se rozhodla v nelehké době připravit velký koncert a celý výtěžek ze vstupenek věnovat Českému červenému kříži. Cílem značky Captain Morgan bylo podpořit kapelu v této dobročinné aktivitě, zároveň zapojit příznivce značky Captain Morgan, a tím získat pro Český červený kříž ještě větší finanční částku,“ komentuje iniciativu Zdeněk Bláha, brand manažer značky Captain Morgan ze společnosti Stock Plzeň – Božkov.

Koncert s názvem Rybičky 48 Corontena Show Live, který proběhl 18. dubna od 20:00 formou livestreamu, se odehrál na velké stage, se světly, pyrotechnikou a dalšími efekty, jak jsou fanoušci zvyklí. Cílem takto velké akce bylo přilákat své fanoušky a přimět je k podpoře symbolickou částkou 100 Kč za „vstupenku“, která jim dala oprávnění ke sledování koncertu. Celý koncert připravili zadarmo, svého honoráře se vzdali ve prospěch Českého Červeného kříže, který peníze vynaloží na nákup ochranných pomůcek, určených zejména pro pečovatelské domy.

O Stock Plzeň – Božkov:

Společnost STOCK Plzeň-Božkov je jedničkou na českém trhu, která svým zákazníkům přináší tradiční a oblíbené značky lihovin již téměř 100 let. S portfoliem čítajícím více než 100 značek je lídrem na trhu. Prodává populární výrobky značky Božkov, Fernet Stock a oblíbené vodky Amundsen a Pražská vodka. Dále distribuuje úspěšné značky jako nejprodávanější importovaný rum v Česku Captain Morgan, nejsilnější značku skotské whisky na světě Johnnie Walker, oblíbený krémový likér Baileys, nejprodávanější bourbon Jim Beam, koňak Courvoisier a mnohé další. Koupí společnosti BARTIDA v červnu 2019 doplnila společnost Stock Plzeň- Božkov své portfolio zejména o prémiové značky lihovin. BARTIDA je v Česku mimo jiné distributorem kubánského rumu Legendario, producentem vlastních ovocných a bylinných likérů Bartida Original a obchoduje s destiláty a rumy z mnoha zemí.

Přejít nahoru