Chcete znát svůj osud? Vyberte si kartu, která se vám nejvíc líbí!

Karta číslo 1: Milenci

Tato karta vám ukazuje, že potřebujete lásku. V první řadě však lásku k sobě samému. Potřebujete cítit, že jste milováni. Pak budete umět lásku také dávat. Pokuste se zbavit všemožných předsudků v milostných vztazích, zapomeňte na konvence a radujte se z přítomnosti toho, koho milujete

Otevřete své srdce a důstojný uchazeč o vaši lásku se najde. Dělejte si radost, přijměte sami sebe. Mějte se rádi. Potom svou lásku dokážete vysílat do světa – a ten vám dozajista odpoví stejně.

Karta číslo 2: Tvorba

Pokud jste si zvolili tuto kartu, pak vaše duše nepochybně potřebuje inspiraci a tvorbu. Pokuste se zapomenout na všechny všední starosti a práci a přepojit se na úplně jiný kanál. Pamatujete si ještě vůbec, kdy jste naposledy dělali něco jen pro svoje potěšení?

Přestaňte myslet na všechny kromě sebe, starosti dejte stranou a pusťte se do toho, co se vám líbí. Začněte něčím malým. Postupně uvidíte, jak život znovu dostává barvy a naplňuje vás energie nových činů. Určitě dosáhnete úspěchu!

Karta číslo 3: Nevinnost

Váš výběr naznačuje, že na vás leží náročná povinnost a velká zodpovědnost. Může souviset s vaší rodinou nebo blízkými přáteli. Přesto že vás bezpochyby lze označit za člověka velmi moudrého, občas zapomínáte, že uvnitř každého z nás žije dítě, které je třeba hýčkat. I vy ho v sobě máte.

Udělejte něco, o čem už dávno sníte. Jistě, dávno už jste dospělí, ale co je špatného na tom, být sem tam znovu dítětem?

Dívejte se na svět dětskýma očima a vychutnávejte si krásu okamžiků. Neberte toho na sebe příliš, zvláště cizího ne. Nijak vám to nepomůže dosáhnout toho, po čem toužíte, naopak vás to zbavuje sil.

Karta číslo 4: Oslava

Karta s tímto tématem ukazuje, že se v poslední době snažíte otevírat světu a novým možnostem. Jste naladěni na zlepšení svého života – a to je moc dobře.

Jste zajímavý, pozitivně naladěný člověk a k oslavě rozhodně nepotřebujete žádný zvláštní důvod. Umíte si užít každý okamžik a radovat se ze života. Je to velmi nakažlivé a všichni blízcí vás za to zbožňují. Radovat se spolu s vámi je radost dvojnásobná. Pokračujte tak dál. Budete moci pozorovat, jak se svět kolem vás stále proměňuje k lepšímu.

Karta číslo 5: Mistr

Závažná karta, která vypovídá mnohé o člověku, který si ji vybral. Jste zcela soběstační, znáte svou cenu a umíte si vážit svého času. Nejíst závislí na cizím názoru a rozhodujete se zcela samostatně. Pokud se tážete po něčím mínění, pak pouze člověka blízkého a důvěryhodného. Čistě jen proto, aby vám potvrdil, že máte pravdu.

Měli byste se snažit vyhnout každé rutině, častěji si dopřát odpočinek, více času trávit s přáteli i partnerem. Nenořte se tak hluboce do víru událostí a problémů. Zdá se, že vás brzy očekává příjemné setkání, které pro vás mnohé změní.

Karta číslo 6: Zralost

Jste hotová, celistvá osobnost, dobře znáte své přednosti i nedostatky. Umíte mít rádi sami sebe. Vážíte si poctivých, sebejistých lidí. Rozprostírá se před vámi zcela otevřené široké pole možností, využijte je!

Svou práci děláte výborně. V současné etapě jste zcela schopni s přehledem zvládnout něco pro vás naprosto nového. Nemusíte mít obavy, že by se vám nedařilo. Pokud vaše odhodlání ke změnám bude upřímné, pak vše, do čeho se pustíte, skončí pro vás úspěchem.

Karta číslo 8: Sen

Vy jste nikdy nepřestali snít, viďte? V průběhu života jen jedny sny nahrazují jiné. Ale když se poctivě a důkladně zamyslíte, jistě uznáte, že jeden tajný sen zůstal. Pamatujete si ještě, který to je?

Realita života však říká, že se nestává, aby člověk jenom snil a čekal, až se v jeho životě vyskytne někdo, s kým se všechny jeho sny naplní, aniž by sám cokoli samostatného podnikl.

Takové čekání je velmi naivní. Svůj život, svoje štěstí, tvoří každý sám. Přejete-li si, aby váš život byl lepší, bohatší a krásnější, vyhrňte si rukávy a svůj osud utvářejte sami. Pokud se k tomu dokážete odhodlat, Vesmír vaše úsilí dozajista odmění.

Karta číslo 8: Harmonie

Karta harmonie vám napovídá zcela jasně: naslouchejte sami sobě, svému srdci a nedejte na všechno, co vám kdo říká a radí, i když to třeba jsou vaši blízcí. Jistě, přejí vám jenom to dobré, ale ani oni nemají vždycky pravdu. Mohou se mýlit.

Myslete na to, až se v nejbližší době budete rozhodovat o něčem důležitém. Možná, že cesta, kterou si vyberete, bude opravdu trnitá, ale věřte, že to bude stát za to a výsledek překoná vaše očekávání. Nebojte se důvěřovat sami sobě, hlas vlastního srdce člověka neklame. Všechno dobře dopadne!

zdroj: pronaladu.cz

Přejít nahoru