Švédský doktor technologie tvrdí, že virus skoncuje s EU, globalizmem a masovou migrací

Vysvětluje, že hlavním problémem není to, že SARS-CoV-2 je smrtelnější než jiné viry, ale že je nový a neuvěřitelně nakažlivý.

Když se virus začal šířit, nikdo na něj nebyl imunní a v důsledku toho se mnoho lidí nakazilo. Pro Berna však není úmrtnost COVID-19 vyšší než míra úmrtnosti normální chřipky. Hlavním účelem blokování a opatření na sociální distancování je proto zabránit tomu, aby nemocnice byly přeplněny pacientů.

Bern věří, že čím vyšší bude výskyt metabolického syndromu v kraji, tím vyšší bude úmrtnost. Bern však nevěří, že by vakcína hodně pomohla, částečně proto, že její výroba bude trvat roky, a částečně proto, že virus bude pravděpodobně mutován dříve, než bude uveden na trh. Podle Berna je léčba pacientů s malárií a přípravkem Ebola spolu s velkými dávkami vitamínů a minerálů účinnější.

“Mokrý sen” Billa Gatese, který očkuje každého člověka na planetě a vydává certifikáty digitální vakcíny, se nenaplní, tvrdí Bern.

Takzvaní lékařští odborníci nejsou odborníci, říká. SARS-CoV-2 je nový kmen viru a pravda je taková, že nikdo neví nejlepší způsob, jak s ním nakládat. Můžeme se pouze podívat na to, jaké léčebné metody byly účinné, a odtamtud. Podle Berna, lékaři, kteří argumentují proti použití alternativní medicíny k léčbě a prevenci viru obvykle vědí velmi málo o dotyčných metodách a / nebo použitých vitaminech a minerálech.

Bern tvrdí, že totéž lze říci i pro ekonomické odborníky, kteří jsou denně vedeni rozhovory.

Nikdo z nich neví, co se stane, mohou jen spekulovat.

Poté mluví o globalizmu, který podle jeho názoru skončí v současné podobě v důsledku viru. Bern tvrdí, že nacionalismus nahradí globalizmus a že hranice zůstanou uzavřené, masová migrace se zastaví a země začnou klást na první místo potřeby svých vlastních občanů.

Už to vidíme v Evropě. EU krizi špatně zvládla jakýmkoli standardem. Bern říká, že EU se s největší pravděpodobností zhroutí v důsledku toho, že během krize nepomohla členským státům. Podle něj by to byl pozitivní vývoj, dodal, že evropské státy by měly obchodovat volně, ale zbývající část toho, co EU stojí.

Bern tvrdí, že masová migrace bude po krizi nemožná, protože žádná země si to nebude moci dovolit. Bude nepochybné, dokonce to navrhnout na mnoho dalších let, říká a dodal, že každý desetník bude vynaložen na obnovu našich národních ekonomik, posílení našich zdravotních systémů a na budoucí pohotovostní připravenost.

Pokud jde o globální ekonomiku, nejvíce budou trpět země závislé na ropě. A turbulence na ropném trhu povedou k nestabilitě na Středním východě, což může vést ke konfliktům, které by mohly velmi dobře vést k válce.

Bude to trvat mnoho let, než se svět zotaví z krize koronavirů a situace se ještě zhorší, než se zlepší, uzavírá. Píše portál Voice of Europe.

Přejít nahoru