Masturbace u kostela, útok s penisem v ruce v tramvaji. Migranty v Německu karanténa nezastaví

Nejen Řecko má problémy s migranty zcela ignorujícími nařízení vlády v souvislosti s pandemií koronaviru. Podobně je na tom i Německo. Tam i nadále kvete násilí sexuálního rázu.

V pátek večer například ve vlaku nedaleko Mnichova řádil jednatřicetiletý muž původem z Eritreje. Doporučovaný odstup nedodržoval, naopak začal jednu ze spolucestujících, teprve patnáctiletou dívku, obtěžovat. Napsal o tom server Merkur.de.

Když před ním dívka utekla do jiného vagonu, pronásledoval ji a nakonec dohnal v jednom z kupé. Tam se na dívku vrhl, začal ji hladit po stehnech, osahávat pod tričkem i v kalhotách a snažil se ústy dostat k jejím genitáliím. Dívce se pak podařilo muži na další zastávce vyprostit. Eritrejec ji ještě jednou dostihl, sebral jí a zahodil telefon, ale nakonec raději utekl.

Krátce poté ho ovšem dopadla policie a obvinila ho nejen ze sexuálního obtěžování, ale i z vydírání.

K obdobnému útoku došlo také v tramvaji ve Stuttgartu koncem března. Obětí se tentokrát stala čtyřiapadesátiletá žena, na kterou zaútočil cizinec s penisem v ruce. Policie vyhlásila pátrání po muži jižanského vzhledu ve věku 35 až 45 let. Píše portál expres.cz.

Přejít nahoru