Jak dlouho nás ještě budou strašit? Plus varování – co dalšího nám chtějí vyvést.

Dokonce i WHO říkají v jejich informační brožurce o rouškách proti COVIDu-19 následující: „Studie chřipky a nemocí chřipku připomínajících dodává důkazy o tom, že používání lékařských roušek tyto mohou zabránit rozšíření kapénkové infekce … Je ale velmi málo podpůrných důkazů o tom, že by nošení lékařských roušek zdravými jednotlivci v domácnosti, nebo ve styku s nemocným člověkem, či při shromáždění více lidí byly pomocné coby prevence proti přenosu nemoci. Zároveň nejsou žádné důkazy o tom, že nošení roušky (ať už lékařské či jiné) zdravým člověkem v širším styku s jinými, i když tito budou rovněž mít roušky, že by toto zabránilo infikování těchto lidí COVID-19 virem.“ Celý článek ZDE.

Jižní Korea udělala menší test s použitím chirurgických roušek a také roušek látkových, ze 100% bavlny. Lékaři pozvali několik pacientů, infikovaných s COVIDem-19 nemocí a tito měli každý zakašlat 5x do prázdných laboratorních misek. Poprvé měli chirurgickou roušku, podruhé látkovou a po třetí žádnou. Bylo zjištěno, že ve všech případech nezůstal virus uvnitř žádné roušky, ale zato byl na jejím povrchu zvenčí. Jinými slovy, virus prošel jak bavlněnou, tak chirurgickou rouškou bez potíží a v laboratorní misce ho bylo stejně jako když nebyla žádná rouška použita a pacient kašlal do misky s obnaženým obličejem. Článek je ZDE.

A to se ani nedá mluvit o tom, že roušky jsou nebezpečné pro každého nositele, nemluvě o lidech s brýlemi, ti jsou na tom ještě hůř. To proto, že roušky zabraňují dodávkám kyslíku ze vzduchu a v mnohých mohou vyvolávat nepříjemný klaustrofobický pocit. Při běhu, při namáhavé činnosti, nebo při jízdě autem jsou doslova životu nebezpečné. Bylo už několik případů, kdy řidič auta s rouškou na obličeji se dostal do mírně stresové situace, omdlel z nedostatku kyslíku, způsobil nehodu, při které zemřel.

Že by toto všecko lékařská věda nevěděla už předtím?

Zbývá potom vědět kvůli čemu ty roušky vůbec nosíme a důvod je zjevný, je v tom masivní symbolika a říká nám to: přikazujeme vám držet hubu!

 

Nejvíce ohroženy jsou děti

OSN varuje, že stovky tisíc dětí mohou letos zemřít kvůli globální ekonomické krizi, která kvůli ničím opodstatněné koronavirové panice vznikla. Ve srovnání s dospělými, děti, nakažené COVID-19 virem nemají skoro žádné příznaky, nejsou valně nemocné a brzy se uzdraví. Ale ekonomické těžkosti, které teď, po zruinování té trochy malého podnikání, co se ještě celosvětově vyskytovalo, budou celé rodiny uvrženy do bídy a zoufalství a nejvíce tímto budou trpět děti. Článek je ZDE.

 

Amerika odstraňuje karanténu.

Již minulý pátek se začaly znovu otevírat obchody v mnoha amerických státech a auta znova vyrazila na cesty, mnozí do zaměstnání, jiní do parku, na nákupy a kam to šlo. V těch státech, které ještě nodstranily karanténu zase vznikly bouřlivé protesty. Je ale předpovídáno, že virus se znovu vrátí. Jeden by si řekl, jak toto může kdo předpovídat? Mají snad věšteckou koulí a opravdu jí věří? Anebo kyvadlo, či hážou kostkama, nebo předpovídají z kávových usazenin? Ne, nic z toho. Mají něco lepšího: mají vnitřní informace. Toto všecko je plán a tento plán je proti nám. Ti, kteří toto organizují dobře ví, že se panika bude opakovat, protože oni sami ji pomocí jim zaprodaných medií rozšiřují. Takže když znovu vyhlásí epidemii a my se znovu uzamkneme doma a ven budeme chodit pouze s rouškami, pak vědí dobře, že nás drží pod krk. Jsme pro ně jako stádo, které mohou jakýmkoliv strašákem snadno ovládat.¨

A pak nás budou očkovat.

 

Očkování má být povinné

Očkování má být povinné pro všecky. Ti, co by se nepodřídili a odmítli se nechat očkovat, budou izolováni. To proto, aby neinfikovali ty očkované. V tom samozřejmě není vůbec žádná logika, protože pokud věříte, že očkování pomáhá a že je účinné, pak vám přece nemůže vadit styk s neočkovaným člověkem. Přece jste právě proti této nemoci vyfasovali imunitu. Čímž je jasné jen jedno, že očkování nefunguje a všichni to dobře ví, ale chtějí nás očkovat, protože za tím je ještě jiný, skrytý a spolehlivě velmi škodlivý záměr.

Za celou agendou s očkováním není nikdo jiný než již neslavně známý Bill Gates. Nenechal se vůbec odradit tím, že jeho očkování proti obrně zmrzačilo půl milionu dětí v Indii. U mnohých jeho očkování způsobila trvalou paralyzu (ne-obrnovou) a mnohé z dětí na to i zemřely. Nakonec ho musela vláda Indie vypovědět i s jeho organizací a dnes ho kvůli tomu soudí. A nejen to, Bill Gates se vyznamenal také rozšiřováním obrny pro děti na Filipínách, v Afganistanu, v Kongu a jinde.

Organizace WHO si nedovolila přímo Gatese vinit, nakonec je to jejich dnes největší podpůrce z celého světa, druhá je Čína. Ale přiznali, že očkování v sobě měla živé viry obrny a že asi 70% veškeré světové obrny počínaje rokem 2018 jsou tohoto původu. Gates rovněž podporuje tak zvaně dobročinné organizace UNICEF, GAVI, PATH a mnoho dalších. Článek je ZDE.

 

Jde ale o něco mnohem horšího

Americký doktor Rashid A. Buttar v jeho včerejším VIDEU předkládá ještě mnohem pádnější důvody pro odmítnutí jakéhokoliv očkování. Bill Gates se spojil s biotechnologickou firmou Moderna, Inc. v Americe, kterou nejenže zachránil před bankrotem, ale ještě ji využívá na vývoj jeho vlastního očkování. Moderna sice za celou svou existenci nevyvinula ani jeden produkt, který by to zvládl na trh a ani jedno očkování, které by bylo použitelné. Tato firma rovněž nepraktikuje zkoušky na zvířatech, takže nic z jejich produktů není testováno.

Co tam Gates vyrábí je RNA očkování. Takové očkování nebylo ještě nikdy nikým vyrobeno a je nesmírně nebezpečné.

Dr. Buttar vysvětluje, náš genetický kód je jako dvojitá spirála, kterou každý z nás zná. Tato spirála se nazývá DNA. Existuje ale ještě další část genetického systému a ta se nazývá RNA a slouží tomu účelu, že přepisuje informace, které jsou ve DNA obsaženy. Viry nejsou ve skutečnosti žádné organismy; viry jsou úlomky těchto DNA a RNA.

Viry jsou pro nás velmi důležité, protože nám pomáhají přežít v prostředí, ve kterém se nacházíme. Když se viry dostanou do buněk, příslušících DNA, potom přepíšou patřičné informace a tím přizpůsobí člověka jeho okolí. Je to ve skutečnosti jakýsi druh mutace, která nám pomáhá přežít na naší planetě a nebýt ohrožováni látkami, kterým jsme denně vystavováni. Proto také lidé, kteří se isolují a s chřipkou nepřijdou do styku, tak neinformují svůj imunní systém o tomto nebezpečí a mohou chřipce podlehnout.

I když chřipka není nic, čeho bychom se měli bát. Je to nemoc, která se sama limituje a když si poležíme v posteli, doplníme zásoby vody v těle a nějaký ten vitamin C navíc a jsme zase fit. Dr. Buttar sám je toho názoru, že i ti, co údajně zemřeli na obyčejnou chřipku mají v sobě velmi často jiné těžké nemoci a těm ve skutečnosti podlehli.

Ale zpátky ke RNA očkování. Toto očkování má dostat do našeho organizmu úlomky cizího RNA. Tyto se stanou součástí našeho DNA, a pak toto přepíšou podle svého. A jak se očkování dostane do lidského systému, začne vytvářet kopie samo sebe, což bude jako řetězová reakce a pokaždé bude naše DNA znovu a znovu přepsáno. Takže takto bude náš genetický kód, neboli náš lidský kód přepsán a tím se tento kód změní na něco jiného a my přestaneme být lidé. Toto bude samozřejmě naprostá katastrofa pro budoucí generace.

Lidé, kteří budou vybráni na zkušební očkování nesmí mít s nikým pohlavní styk. To proto, aby nedošlo k těhotenství, protože to, co by se z takových jedinců pak narodilo by mohlo způsobit naprostou paniku po celém světě a k hromadnému očkování by pak nedošlo. Jeden z výzkumných pracovníků, který na tomto výzkumu pracuje prohlásil, že by se nikdy nenechal něčím takovým očkovat. Zjevně ví o čem mluví.

Tyto informace byly vyjeveny během diskuze u kulatého stolu, která se týkala očkování, COVID-19 a podobných námětů. Tuto diskuzi organizovali Ty a Charlene Bollinger a jako další se zúčastnili Dr. Andrew Wakefield, Robert F. Kennedy Jr., Dr. Rashid Buttar, Dr. Sherri Tenpenny, Del Bigtree a Dr. Judy Mikovits. Video pouze v angličtině je ZDE.

A jak si pak máme vysvětlit případné nesrovnalosti?

Anglická vláda vydala už dříve na jejich stránce oznámení, že nepovažují COVID-19 za nebezpečnou nemoc. Ukázka této zprávy je dole; celá stránka je ZDE.

 

Status COVIDu-19

Od 19. března 2020 není COVID-19 dále považován v UK (Anglie či Britanie) za infekční nemoc s těžkými následky, neboli HCID (High Consequence Infectious Disease).

Skupiny ze čtyř národů, zabývající se veřejným zdravím, učinily prozatimní doporučení v lednu 2020, aby byl COVID-19 označen jako infekční nemoc s těžkými následky. Toto rozhodnutí bylo založeno na požadavcích anglických předpisů o infekčních nemocech s těžkými následky, které se vztahují na tento virus a na nemocí, které způsobuje, s přihlédnutím k informacím, které byly během prvních dnů od vypuknutí dostupné.

Dnes je více známo o COVIDu-19 (a proto) orgány veřejného zdraví v Anglii znovu prozkoumaly ty nejnovější informace o COVIDu-19 a porovnaly tyto s britskými požadavky. Rozhodli, že několik bodů se změnilo; hlavně, více informací je dostupných, které se týkají úmrtnosti (ta je celkově nízká) a je zde rovněž vyšší klinické uvědomění a přesné a citlivé laboratorní testy, jejichž množství stále vzrůstá.

Poradní výbor na nebezpečné pathogeny (The Advisory Committee on Dangerous Pathogens, ACDP) je rovněž toho názoru, že COVID-19 nemá být nadále označován jako infekční nemoc s těžkými následky.

 

ZDROJE:

https://www.who.int/publications-detail/advice-on-the-use-of-masks-in-the-community-during-home-care-and-in-healthcare-settings-in-the-context-of-the-novel-coronavirus-(2019-ncov)-outbreak

https://www.medpagetoday.com/infectiousdisease/covid19/85814

https://www.reuters.com/article/us-health-coronavirus-children-un/u-n-warns-economic-downturn-could-kill-hundreds-of-thousands-of-children-in-2020-idUSKBN21Y2X7

https://www.naturalnews.com/2020-04-29-bill-gates-paralyzed-children-polio-vaccines-coronavirus.html?

https://www.youtube.com/watch?v=QpA1q1wdfb8

https://www.bitchute.com/video/P0Gbi9LlInUD/

https://www.gov.uk/guidance/high-consequence-infectious-diseases-hcid

zdroj: nwoo.org

Přejít nahoru