Jsou UFO vytvořena lidmi?

V 2. světové válce nacisté silně spoléhali na Teslův výzkum, když vytvářeli něco, co piloti bombardérů nazývali “Foo Fighters” nebo “Kraut Balls”. Když se Spojenci pokoušeli bombardovat Porýní, tyto žhnoucí objekty létaly proti bombardérům neuvěřitelnou rychlostí, kterou si předtím nikdo neuměl představit. Tyto Foo Fighters byly schopny vyřadit z provozu jejich radary, takže američtí piloti byli nuceni odvolat misi. Poté, co byli mimo oblast, “koule s barevnými světly” se náhle vydaly jiným směrem. Toto všechno je dobře zdokumentováno a dokonce dodnes existují jejich fotografie.

Následující úryvek je z článku s názvem UFO’s Alien or Man Made, který napsal Al Pinto.

Možná jsou tyto stroje nějakým tajným vládním projektem. Existuje mnoho důkazů, které to naznačují, a zřejmě je datován na konec 2. světové války. Existuje zpráva Marshalla Yarrowa, tehdejšího zvláštního korespondenta agentury Reuters, pro nejvyšší ústředí v osvobozené Paříži. Tento článek byl otištěn v South Wales Argus 13. prosince 1944. Praví se v něm:

“Němci v období vánoc vyvinuli ‘tajnou’ zbraň. Toto nové zařízení, jež je zřejmě zbraní pro vzdušnou obranu, se podobá skleněným koulím, které zdobí vánoční stromky. Byly spatřeny, jak visí ve vzduchu nad německým územím, někdy osamoceně, jindy ve skupinách. Mají stříbrné zbarvení a jsou zřejmě průhledné.”

Další článek o německých tajných strojích vydala Associated Press v New York Herald Tribune 2. ledna 1945. Píše se v něm:

“Zdá se, že nyní nacisté vrhli na noční oblohu v Německu něco nového. Jsou to tajuplné a záhadné koule, ‘Foo Fighters’, které létají těsně vedle křídel bojových letadel, jež jsou na misi nad Německem.

Piloti se setkávali s těmito tajemnými zbraněmi déle než měsíc, během svých nočních letů. Koule se objevovaly náhle a doprovázely letadla několik mil. Zdá se, že byly řízeny rádiem ze země, jak odhaluje oficiální zpráva zpravodajské služby…”

Tak proč nacisti nevyhráli válku s novou technologií Foo fighter? Důvod je zřejmě stejný jako u němecjých raket V2 – bylo již pozdě. Spojenci se vylodili a brzy byl konec války. Hitler sliboval Němcům, že když vydrží ještě dva měsíce, dokončí vývoj nové technologie “superzbraní”. Jak víte, neměl již na to čas.

Když spojenci vtrhli do země, začali loupit všechnu tuto novou supertechnologii. Když v roce 1945 skončila válka, Amerika se stala mecenášem této nové technologie. O dva roky později, v roce 1947, pilot Kenneth Arnold viděl rychle letící disky. Řekl, že se pohybovaly jako talíř skákající po vodní hladině, a tak se zrodila éra “létajících talířů”.

Jedním z vědců zodpovědných za nacistické létající talíře byl Viktor Schauberger. S Teslovou prací v rukou začal vytvářet různé nové konstrukce. Když Sověti vzali to, co po sobě nechali Američané v Schaubergerově bytě v Leonsteinu, vyhodili ho do povětří. Potom kolovaly pověsti, že Schauberger uprchl pracovat na přísně tajném projektu pro vládu USA do Texasu.

Na začátku 50. let se věda náhle orientovala na výzkum “antigravitace”. Konalo se mnoho experimentů s létajícími disky. O některých výsledcích se psalo ve vědeckých časopisech a novinách. Na konci 50. let náhle spadla opona mlčení. Všechny peníze na granty byly zastaveny a média náhle přestala mluvit o této nové technologii, která nyní musela odejít do podzemí. Nastala dokonce situace, kdy velký počet vědců se stal obětí podivných incidentů. Samotný Schauberger zemřel na podivnou nemoc. Na smrtelné posteli prohlásil, “Všechno mi sebrali. Všechno. Dokonce nevlastním ani sám sebe.” Když byly létající talíře za letu náhodně fotografovány, Schauberger jasně řekl, že kdosi použil jeho konstrukci.

V roce 1947, když Kenneth Arnold zahlédl UFO, letectvo vyhlásilo poplach a rychle tuto zprávu rozšířilo. Důvodem bylo to, že americká vláda si myslela, že to je nový útok nacistů a jejich Foo Fighters. Nyní se začaly objevovat fotografie a plány nacistických disků. Na jedné fotografii byl jasně vidět německý kříž. Na dalším snímku bylo možno vidět tankový kanón, připevněný na spodku stroje.

Předtím, než spadla opona mlčení, kanadský list, Toronto Star (11. února 1953) začal psát o nové technologii, kterou začala používat kanadská firma Avro. Noviny odhalily, že Avro pracovala na “létajícím talíři”, který mohl “stoupat vzduchem přímo vzhůru.”

21. dubna 1953 Toronto Star tvrdily, že polní maršál Montgomery byl svědkem demonstrace nového létajícího talíře firmy Avro a prohlásil, že demonstrace byla “fantastická”.

Prvního listopadu 1955 Star otiskly další článek, v němž stojí, “Vysoce utajované letadlo, v jehož existenci věřilo málo lidí, bylo ukázáno skupině amerických odborníků, včetně důstojníků armády a vědců.” Proč tam byli Američani? Podle listu, kanadská vláda plánovala vytvořit elitní eskadru létajících talířů pro obranu Aljašky.

Proč tedy vláda neoznámila tuto revoluční technologii? Protože jedním z vedlejších efektů této antigravitační technologie je výroba velkého množství elektrické energie o napětí stovek tisíc voltů! Toto je známo jako “volná energie”. Tato energie je vysílána a nepotřebuje žádné dráty jako vodiče. To je také důvod, proč se často, když je v oblasti viděno UFO, magicky zapínají všechny spotřebiče v domácnosti.

Svět je ovládán několika superbohatými lidmi, kteří mají nepředstavitelné bohatství. V samém srdci tohoto bohatství je ropa, “černé zlato”. Kdyby byla volná energie používána veřejností, tato elita by přišla o trilióny dolarů svých příjmů. Přes noc by tryskové technologie, letadla, automobily, vlaky, výroba a kosmické lety byly zastaralé. Ztráta příjmů od NASA, firem, které pracují pro Ministerstvo obrany, a celého vojensko-průmyslového komplexu, ropných, plynárenských a elektrárenských společností by vyschly. Jinými slovy, volná energie by zabila zlatou husu.

Představte si toto: Za pár centů by člověk mohl letět na Měsíc v létajícím disku. Daňoví poplatníci by již nemuseli platit vysoké účty za energii a odvádět vysoké daně na financování NASA a armády. Veřejnost by již nebyla odírána vojensko-průmyslovým komplexem o stovky miliard dolarů. Mezinárodní bankéři mají také hlavní podíly v této dojné krávě a nechtěli by přijít o toto velké množství peněz, o automobilovém průmyslu nemluvě. Lidé mohou jezdit svými auty, vytápět své domy a cestovat velmi levně. Placení za energii by se téměř stalo věcí minulosti. Blesk je výbojem elektrické energie o napětí stovek milionů voltů ve vzduchu a nepotřebuje elektrárny, rozvodné společnosti, atd. Problém tohoto mezinárodního komplotu spočívá v tom, udržet nás v přesvědčení, že energii lze získávat jedině z fosilních paliv. Tato propaganda vytváří svět, který trpí “umělou potřebou” ropy, která umožňuje elitě, aby byla velmi bohatá a velmi mocná. “Ten, kdo má zlato, vládne.”

Co tedy vláda dělá se všemi těmito létajícími talíři? Právě teď jsou stavěny a skladovány po celém světě. Cold Lake Alberta v Kanadě má podzemní továrnu, podobnou té, kterou má Amerika v Area 51 v Nevadě. Právě teď se elita pokouší nastolit nový světový řád. Nový světový řád je jediná světová vláda, zřízená pod hlavičkou Organizace spojených národů, s novým světovým diktátorem, který bude jednat jako vrchní velitel. Základy moci pro tuto říši již byly vybudovány. Nyní zbývá jen přesvědčit lidi, aby se vzdali všech svých ústavních práv a vydali se napospas Novému světovému řádu. Většina lidí není ochotna to udělat, protože v Novém světovém řádu vidí hrozbu pro jejich způsob života. To je důvod, proč je počet členů Milice vysoký a každým dnem roste. Jak do toho všeho zapadá technologie létajících talířů?

“Pro dnešní Ameriku by byla potupa, kdyby do Los Angeles vstoupila vojska OSN a obnovila zde pořádek; zítra jim budou děkovat! Toto by byla obzvláště pravda, kdyby jim bylo řečeno, že existuje vnější hrozba z vesmíru, je jedno, jestli skutečná nebo předstíraná, která by ohrožovala samotnou existenci. V tom případě by všichni lidé na celém světě prosili, aby je někdo zbavil tohoto zla. Jednou z věcí, kterých se člověk bojí, je neznámo. Když bude uvedeno s tímto scénářem, jednotlivci se ochotně vzdají svých práv za záruku jejich blahobytu, který jim zaručí světová vláda.” (Henry Kissinger 1991)

Vzpomínáte si, jak prezident Ronald Reagan tvrdil, že kdyby na nás zaútočila mocnost z vnějšího vesmíru, svět by se okamžitě sjednotil? V roce 1985 prezident Ronald Reagan na summitu v Ženevě Michailu Gorbačovovi řekl:

“Jak snadnou bychom měli úlohu na těchto schůzkách, kdyby pro tento svět existovala hrozba od bytosti z jiných planet ve vesmíru. Zapomněli bychom na všechny lokální rozdíly, které jsou mezi našemi zeměmi a jednou pro vždy bychom zjistili, že všichni zde na Zemi jsme lidské bytosti.” (Reuters, “Reagan Images Star Wars”, International Herald Tribune, Paříž, 5. prosince 1985)

“Sověti a demokratické státy přijmou za své nejlepší vlastnosti toho druhého a za několik let nebude existovat přesná demarkační čára mezi jejich idejemi; tudíž nebudou mezi nimi příčiny pro válku… Z důvodu rozvoje vědy ve všech státech na zemi dojde ke sjednocení pro přežití a vytvoření společné fronty proti útoku lidí z jiných planet.” (New York Times, “M’Arthur Greets Mayor of Naples,” 8. října 1955)

Je zajímavé, že autor v článku použil slovo “lidé” z jiných planet a ne slovo tvorové nebo mimozemšťané. Použil slovo lidé proto, že měl pocit, že budou vypadat jako my? Budou to ve skutečnosti lidští piloti? Mimozemšťané z Pentagonu, abychom tak řekli.

7. ledna 1948 bylo v Kentucky spatřeno UFO a tři stíhačky F-51 Mustang, pod vedením kapitána Thomase Mantela, jej začaly pronásledovat. Dvě letadla se vrátila, ale Mantel pokračoval v pronásledování. Naneštěstí rádio kapitána Mantela brzy utichlo. Příští ráno byly nalezeny trosky letadla roztroušené po zemi. Podle Renato Vesca a Davida Childresse, autorů knihy “Man-made UFOs 1944-1994”, Mantelova poslední slova v rádiu byla, “Můj Bože! Vždyť jsou v tom lidé!” Možná to byli mimozemšťané z planety Země.

Jak jsem již řekl, celé základy pro tuto novou světovou vládu jsou již zde. Otázkou není – “jak?”, ale “kdy?” Co elita nyní potřebuje, je vypustit všechna ta UFO, aby lidé byli přesvědčeni, že došlo k invazi z jiných světů. Ale nejdříve musí být masy na tuto událost připraveny psychologicky.

Právě nyní média zachvátilo šílenství poté, co NASA oznámil, že našel důkazy života na Marsu. Filmy, jako je Den nezávislosti, a televizní programy, např. Dark Skies, se snaží vzbuzovat dojem, že mimozemšťané jsou nepřátelští a při dobývání naší planety se před ničím nezastaví. Tato propaganda byla vhodně načasována na výročí tzv. “havárie UFO” u Roswellu. Pokoušejí se nás přesvědčit, že v Nevadské poušti havarovala loď mimozemšťanů. Byl rozšířen mýtus, že těla mimozemšťanů byla držena pod zámkem a klíč měla americká vláda. Prostřednictvím Roswellu se vláda snaží, aby to vypadalo tak, že ukořistili mimozemské UFO. Když studujete CIA a metody jejich činnosti, brzy objevíte, že jsou velmi dobří ve vytváření mýtů.

Proč ale vytvořila mýtus, že vláda skrývá fakt, že ukořistila UFO? Je to ze dvou důvodů. Prvním důvodem je přesvědčit lidi, že tam venku skutečně existuje život. Druhým důvodem je, že až náhle nad našimi městy uvidíme kroužit UFO, aby nás nahnala do Nového světového řádu, objeví se náhle na obloze jiná UFO (naše UFO), která s těmi prvními budou naoko bojovat.

Jak americká vláda vysvětlí náhlé objevení se této “nové” technologie UFO, která přišla odnikud? Řeknou, “Ano lidé. Roswellský incident byla pravda. Je také pravda, že jsme v Area 51 podle ukořistěného mimozemského stroje sestrojili vlastní UFO. Stroje, které vidíte s namalovanou americkou vlajkou patří nám a byly sestrojeny ve vývojovém centru Area 51. To bude dokonalé vysvětlení, jak jsme přišli k vlastním UFO. Tato falešná válka bude propagandou za účelem zajištění vítězství Nového světového řádu v čele s diktátorem. V Bibli se praví: “Protož klaněti se jí (šelmě) budou všichni, kteříž přebývají na zemi, jejichž jména nejsou napsána v knize života Beránka, toho zabitého od počátku světa.” (Zjevení 13:8)

“Nikdo nevstoupí do Nového světového řádu, kdo nebude uctívat Lucifera. Nikdo nevstoupí do Nového věku, kdo nepodstoupí luciferské zasvěcení.” (David Spangler, ředitel Planetární iniciativy, vládní skupiny při OSN)

Dějiny nás učí, že nacisté byli okultní stranou, která vytvořila hnutí New Age, zvané nacismus a podle Bible se historie opakuje! Nakonec bych chtěl říci, že Bob Lazar (který podle vlastních slov pracoval v Area 51 na ukořistěných UFO) tvrdí, že v Area 51 viděl UFO s namalovanou americkou vlajkou.

“Budeme mít světovou vládu, ať se nám to líbí, nebo ne. Jedinou otázkou je, zda světové vlády bude dosaženo se souhlasem nebo násilím.” (James P. Warburg)

zdroj: freeglobe.cz

Přejít nahoru