Vůdce radikální černobílé milice NFAC „věří v násilí“ a chce skutečnou Wakandu pro každou černou osobu v Americe + VIDEO

NFAC (Not F * cking Around Coalition) chytil spoustu pozornosti na sociálních médiích s veřejným debutem 4. července. Pohled na černou milici, sevření pušek a pistolí, pochodující v srdci Ku Klux Klan na Stone Mountain způsobil spoustu zmatku.

O nich je však známo jen velmi málo, navzdory spekulací. Není ani jasné, kdy byly vytvořeny nebo kolik jich je. Píše portál RT.

“Jsme tu proto, abychom chránili černou komunitu, protože právě na ni někdo útočí. V Americe nikdo nechrání černé děti, muže a ženy. Vytvoření NFAC si vyžádalo potřebu řešit rostoucí příliv policejní brutality, rasové brutality, nespravedlnosti v soudním systému, “uvedl.

“Většina z nás, jako já, jsem bývalá armáda, nejsme mladí lidé v bloku, jsme voliči, jsme vaši zodpovědní chlapi, jsme chlapi s dobrou prací.”

Každý černý člověk „politický vězeň“

Jay, který se chová jako ochránci, má jasný cíl toho, čeho chce dosáhnout.

Cítí, že černoši musí být odděleni od zbytku USA.

Říká tedy, že on a další podávají příkaz k osvobození u Mezinárodního soudního dvora.

Vysvětlil: „Chci, aby každý černoch, který je potomkem portugalského otroka, prohlásil za politického vězně Spojených států. A potrestat Spojené státy, aby udělaly jednu ze dvou věcí. První z nich je, že nám zde dáme vlastní půdu, abychom mohli jít dovnitř, zřídit vlastní vládu a celých devět metrů. “

Někteří spekulovali, že Jay požaduje stát Texas jako tuto zemi, ale jako příklad použil pouze stav Lone Star. Klíčem musí být půda, kterou již Bílý dům neovládá.

https://www.facebook.com/watch/?v=578482076198960

Přejít nahoru