Muslimská imigrace „destabilizuje“ Dánsko, bývalá dánska ministřyně pro imigraci

Inger Støjbergová, která byla od roku 2015 do roku 2019 známá svým tvrdým přístupem a zároveň působila jako ministřyně pro přistěhovalectví, integraci a bydlení, tvrdí, že mnoho migrantů z mimoevropských zemí se odmítá asimilovat a přitom těžit z výhod dánské společnosti.

“Člověk by také mohl být upřímný a upřímně řečeno: přistěhovalectví, které není západní, a tedy především muslimské, poškodilo Dánsko mnohem více, než by z toho mělo užitek,” napsala Støjbergová ve dánské publikaci BT. Píše portál Europe Infowars.

“Lidé, kteří využívají naši velkorysou sociální společnost, kteří odmítají přijmout Dánsko a náš způsob života a kteří přímo destabilizují zemi.”

Støjbergová tvrdí, že úroveň přistěhovalectví a azylu není příliš vysoká, ale očekává se od cizinců příliš málo výměnou za relativně prosperující životní styl, který jim je k dispozici.

Poznamenala, že kromě zjevných problémů, které trápí zemi, která byla exponenciálně zhoršena, jako je trestná činnost a činnost gangů, jsou dánské zákony a zvyky nahrazeny „zvláštními právy“ udělenými islamistům ve školách, na pracovištích a dokonce v rekreačních prostředích, jako jsou bazény.

Přejít nahoru