Islámský učitel

Muslim přiznává: “Hlavním cílem je islamizovat Evropu a dát vám plodnost. My vychováme vaše děti! “

“Mým hlavním cílem, kvůli kterému jsem opustil Sýrii, je vést lidi k přijetí islámu,” uvádí tento muž, když vztyčuje svůj prst nahoru. Ten člověk říká, že je ochoten “prodat” svou zemi i své vlastní rodiče, aby se dostal do “ráje” pomocí konverze Evropanů k islámu, když ti pak budou následovně “islamizovat ostatních”.

“Přísahám Alláhovi, že jsem sem přišel jedině kvůli tomuto jedinému cíli. Všiml jsem si, že jsou zvědaví a ochotni (Evropané hlavně na západě) se s islámem seznámit, “dodal. Jak vysvětluje Robert Spencer, koncept hidžrahu neboli džihádu formou emigrace, je v Koránu oslavován jako zvlášť záslužný prostředek šíření islámu na nové území.

“A kdokoli emigruje kvůli Alláhovi, najde na zemi mnoho míst a hojnost,” uvádí Korán (4: 100). “A kdokoliv opustí svůj domov jako emigrant pro Alláha a jako jeho posel a pak jej zmůže smrt, toho zásluhy jsou vždy oceněny Alláhem. A Alláh je vždy Odpouštějící a Milosrdný. “Píše se v Koránu a muslimové, kteří migrují do Evropy se tohoto silně drží.

Jak jsme referovali již před tím, někteří islamisté jsou v propagování masové migrace muslimů do Evropy jako prostředku vytěsnění křesťanství islámem ještě otevřenější. Vrcholný imám Sheikh Muhammad Ayed přednesl v mešitě Al-Aqsa v Jeruzalémě proslov, v němž tvrdil, že muslimové by měli migrační krize využít, aby se zamíchaly mezi evropských občanů a “jejich země dobyli.”

“Evropa stárne a chřadne a potřebuje lidsky posílit,” řekl Ayed. “Oni nejsou motivováni soucitem s Levantou, její lidi a její uprchlíků,” řekl Ayed s dodatkem, “brzy jejich zadupeme do země, s Božím přičiněním.”

“Po celé Evropě jsou všechny srdce pohlceno nenávistí k muslimům. Přejí si naši smrt, ale už ztratily svou plodnost, takže hledají plodnost v našich řadách, “dodal. “My jim tu plodnost dáme! My s nimi vychováme děti, protože my máme dobýt jejich země! “.

Přejít nahoru