Nyet vstup! “Ruský Mafiáni” v San Diegu takhle chránili svou restauraci před zloději

Restaurace a bar „Puškin“ nevypadá jako ošuntělé místo, kde by se mohli shromažďovat gangsteři, kde by se chlubili a vykreslovali hanebné skutky. Před budovou však bylo vidět „ruskou mafii v plné síle“, která ji chránila před kořistníky. Přinejmenším to bylo tvrzení, které doprovázelo fotografii několika mrzutých mužů před restaurací, která tento týden vydávala vlny na ruských sociálních médiích.

Sdílený ruskou komunitou v San Diegu byl v Rusku velmi oceňován. Zejména od doby, kdy ‘mafiosos’ – majitel ‘Pushkin’ a jeho přátelé – převzali strážní povinnost s ruským smyslem pro humor. Pokud již máte vlněné klobouky ushanka pro tématické večírky, proč je nepoužít k dokončení obrazu nezmyslových ruských zločinců? Píše protál RT.

Ike Gazaryan, hrdý majitel Pushkina za posledních pět let, řekl pro RT, že po masovém rabování v sousedství La Mesa, které se nachází nedaleko od jeho malého podniku, zavolal nějaký přátelský sval.

Poukázal na to, že zatímco některé velké korporace se mohou vypořádat s tím, že v San Diegu byly spáleny na zem, pro někoho jako on, ztráta místa podnikání hned po dvou měsících zamknutí Covid-19 by mohla znamenat bankrot.

https://www.instagram.com/p/CA7H9wojEsk/?utm_source=ig_embed

“Není to, jako by spalovaly [pouze] velké korporace nebo banky. Rozpadají se na malé podniky, jako jsou malé klenotnictví,” řekl. „A tito lidé už pravděpodobně nemají peníze po dvou měsících koronaviru. Lidé by mohli přijít o všechny své úspory a stát se bezdomovci.“

Restauratér řekl, že sympatizoval s hněvem nad zabitím George Floyda v policejní vazbě, která minulý týden vyvolala celonárodní protesty v USA.

„Bolí mě, když vidím, jak se mladé černé životy ztratily na něčem takovém hloupém, jako je tohle. Tomu se dalo zabránit.”

Přejít nahoru