Neuveriteľné! Sedmročné dievčatko prosilo lekárov, aby ho nechali zomrieť. Dôvod vás šokuje

Lekári v mexickej nemocnici Hospital de las Margaritas v meste Puebla zachraňovali iba sedemročné dievčatko Yaz, ktoré prijali s početnými zraneniami. Mnohé z nich mali známky sexuálneho napadnutia. O neuveriteľne smutnom príbehu píše portál tvnoviny.sk.

Zúfalé dievča lekárom povedalo, aby ho radšej nechali zomrieť, pretože už ďalej nevládze znášať týranie zo strany vlastných príbuzných. Domov sa nechcelo vrátiť za žiadnu cenu, uviedol to podľa Markízy portál mirror.co.uk.

Yaz ležala v kritickom stave, ale lekári ju zachránili. Doma ju rodičia dobili takmer na smrť. Mala vnútorné krvácanie, kolabovali jej pľúca, na chrbte jej našli popáleniny, ruky aj nohy mala plné drobných rán od ohorkov cigariet. Prípad okamžite nahlásili polícii.

Dievčatko priniesol do nemocnice sused, ktorý sa náhodne stal svedkom hroznej bitky. Rodičia Rafael N. a Alejandra N. sú už v rukách spravodlivosti. Obvili ich z týrania a opustenia dieťaťa. Polícia ešte pátra po strýkovi dieťaťa, ktorý je obvinený zo sexuálneho útoku.

Píše portál hlavnydennik.sk

 

Přejít nahoru