Zuzana, sestra mafiána a zločinca Igora Matoviča, komentovala súčasnú vládu

Zuzana, sestra Igora Matoviča, opätovne prehovorila a tentoraz si vzala na mušku aj členov hnutia OĽANO. „Dokedy sa budú vraj „Obyčajní ľudia“ – poslanci a ministri s platom 5 000 – 6 000 € vyvyšovať nad naozaj obyčajných ľudí s platom 500 € a hovoriť o nich, že sú luza a opice? To ste sa tam, vážení Obyčajní politici, už všetci odtrhli z reťaze?“ spýtala sa premiérova sestra, ktorá naráža na ministra obrany arogantného primitíva Jaroslava Naďa z OĽaNO.

Práve Naď totiž nazval účastníkov utorkového protivládneho protestu, “opicami a psychopatmi”. Viacerí ho vyzvali, aby sa za svoje slová ospravedlnil, on to však vytrvalo odmieta. Namiesto toho, aby sa konečne ospravedlnil, tvrdí, že urážky adresoval výtržníkom, ktorí na protestoch zranili policajtov a vešali sa na bránu Úradu vlády. Matovičova sestra aj preto odkázala OĽaNO, že ľudia potrebujú pochopenie a nie „primitívne posmešky, a ponižovanie“ a za ne sa môžu hanbiť.

Už v nedávnej minulosti sa Matovičova sestra nechala počuť, že o dobrovoľnosti testovania, ktoré pod psychopatickým vyhrážaním sa a šikanou i vydieraním donútil Slovákov testovať, má vážne pochybnosti a prekáža jej aj to, že Matovič na svadbe nemal rúško a pritom donútil celé Slovensko ho všade nosiť.

Ako je to s Matovičovým biznisom?

Podľa slov Zuzany je to práve ona, kto prišiel s nápadom podnikať a najmä ona rozbehla firmu, na ktorej Matovič zbohatol. Neskôr si Zuzana otvorila obchod s parfumami, ktorý však pre premiérových neprajníkov musela zavrieť, pretože jej rozbíjali okná a kradli veci.

Premiérovu radosť z dobrej účasti na celoplošnom testovaní považuje Zuzana za chrapúnstvo, keďže mnohí sa ho zúčastnili pod hrozbou sankcií. Servítku pred ústa si nedáva ani keď ide o koaličných partnerov. „Banda vydieračská berie 5 000 eur, vozí si v štátnych limuzínach k*rvy za naše dane a vraj ,prázdna špajza“ a zákaz vychádzania,‘ povedala na margo dopravnej havárie mafiána Borisa Kollára a jeho “kamošky”, ktorá ale v aute nemala čo robiť.

(SCa)

Přejít nahoru