Je sex opravdu zdravý? Ano, snižuje kardiovaskulární onemocnění a depresi a přispívá také k psychické pohodě

Sex je prospěšný nejen pro uspokojení pohlavních pudů, ale má smysl iz pohledu podpory zdraví celkově. Platí to nejen pro fyzické zdraví, ale dokonce i pro to psychické. Příroda sama nastavila tedy u mužů mechanismus tak, že sex jim prospívá a čím častěji a více ho mají, tím lépe. Nevěříte? Podívejte se na jeho benefity.

Srdce, cévy a krevní oběh

Pravidelný sex je asi nejvíce prospěšný z pohledu kardiovaskulární soustavy. Zde má dva benefity, jeden je více o prevenci, druhý je více o aktuální podpoře. Platí to však pouze pro opravdu pravidelný a častý sex a to alespoň 3 krát za týden.

V případě sexu s touto podmínkou můžete preventivně působit proti onemocněním srdce a zároveň podporovat jeho správné fungování. Sex je také prospěšný pro stimulaci krevního oběhu a posiluje cévy a jejich zdraví. Má význam iz hlediska zlepšení celkově prokrvení všech tkání, včetně lepšího prokrvení genitální oblasti.

Spalování přebytečných kalorií

Sex je vynikajícím prostředkem na hubnutí a spalování nadbytečných kalorií. Podle konkrétní aktivity a její intenzity víte spálit při sexu kolem 500 až 700 kalorií za hodinu, čímž se vyrovná i běhu, jízdě na kole, plavání nebo bruslení.

Zapomínat netřeba ani na ten benefit, že sexem posilujete své svalstvo, zejména jeho vytrvalost. Pomáhá také na budování fyzické kondice, zejména pokud ho budete praktikovat pravidelně každý den nebo obden. Při sexu navíc spalujete i uložené tuková tkáň, čili nejen okamžitou energii, takže můžete reálně zhubnout.

Podpora močové soustavy i libida

Pravidelná ejakulace velmi pozitivně ovlivňuje stav prostaty u mužů a celkově stav močových cest. Pomáhá na jejich pročišťování, v případě prostaty podporuje pravidelnou tvorbu prostatického sekretu. Má vliv samozřejmě i na zvýšenou tvorbu spermií a tedy zlepšení potence a plodnosti tím, že spermie častěji a rychleji dozrávají.

Více sexu zároveň zvyšuje hladinu testosteronu. V tomto případě jde o uzavřený kruh, neboť více testosteronu znamená i vyšší libido a tedy i více chuti na sex. Čím častěji a pravidelněji budete sex mít, tím lépe bude vaše pohlavní soustava fungovat.

Posilte svůj výkon díky síle přírody!

Už víme, že sex je zdravý, ale jak si ho vychutnat naplno, pravidelně, co nejčastěji a bez nějakých problémů či zádrhelů? Ideálně s využitím přírodních afrodiziak a stimulantů, které najdete například i ve známém přípravku pro muže, tabletkách eJoy®. Stačí si dát jen 2 tablety hodinu pro pohlavním stykem.

Užívání může být bez problémů i 3 nebo více měsíců. Výkon v ložnici tak víte podpořit dlouhodobě a to po všech stránkách. Přípravek totiž pomáhá ta na libido, jakož i na potenci nebo na erekci.

Na výběr máte několik balení, stačí se jen podívat do oficiálního eshopu eJoy® a vybrat si z pohodlí domova.

Přejít nahoru