Elon Musk: Probíhá tu obrovský podvod. Měl jsem v jednom dni 2 pozitivní a 2 negativní testy na covid-19

Zakladatel SpaceX a Tesly napsal na Twitter, že během 24 hodin mu byly provedeny 4 testy na virus, s protikladnými výsledky.

„Dva testy přišly zpět jako negativní a dva jako pozitivní. Na stejném přístroji, stejný test, stejná pracovnice. Rychlý test na antigeny od BD.“ napsal Musk.

Eleon Musk foto twitter

Tweet vyvolal zuřivou debatu na sociálních médiích. Někteří obvinili miliardáře a businessmana z „nezodpovědnosti“, protože prohlásil covidové testy za nespolehlivé.

Musk však této kritice nevěnoval pozornost a v následujících tweetech se dále vyjadřoval o testovacím procesu skepticky.

Na dotaz, zda chybné testy jsou důvodem, proč právě v USA dochází k „vrcholu“ nemoci, ředitel Tesly odpověděl: „Jestliže se to děje u mě, děje se to i u jiných. Nechal jsem si udělat i PCR testy z různých laboratoří (13. 11. 2020), výsledky budou do 24 hodin.“

Miliardář vyjádřil souhlas s komentářem, že „příjmy za tyto testy jistě nejsou falešné, nýbrž velmi konzistentní.“

Vysvětlil, že se nechal testovat kvůli „typickým příznakům nachlazení“, ale jinak nemá žádné symptomy spojované s covidem-19.

49letý Musk je výslovným kritikem vládních reakcí na šíření viru. Již dříve veřejně odsoudil politiku lockdownů, přijímanou vládami zemí celého světa. Podle jeho názoru mají být v karanténě pouze lidé s rizikem, „dokud se bouře nepřežene“.

Také řekl, že ani on ani jeho rodina se v budoucnosti pravděpodobně nedají očkovat novou vakcínou, a že reakce světa na pandemii snížila jeho důvěru v lidskost.

“‘Something extremely bogus is going on’: Musk says he’s positive & negative for Covid-19 after taking 4 tests in 1 day”

zdroj: orgonet-blogspot.com

Přejít nahoru