Greta si vychutnává Trumpa. “Klid Donald, klid!” Greta použila proti Trumpovi jeho slova, když útočil na ni

Když byla mladá aktivistka v oblasti klimatu v prosinci 2019 jmenován časopisem Time „Osobností roku“, prezident Trump tweetoval, že tahle cena byla „tak směšná“.

“Greta musí pracovat na svém problému s hněvem, pak jít s kamarádem na staromódní dobrý film!” napsal a dodal: „Klídek Greta, klídek!“ Thunbergová odpověděla tím, že v té době přidala poznámky do svého twitterového životopisu a popisovala sebe jako „tínedžerku, která pracuje na svém problému zvládání hněvu“ a „v současné době chladí a sleduje staromódní dobrý film s kamarádkou.“ Píše portál Marketwatch.

Citovala jeden z prezidentových tweetů požadujících „ZASTAVTE SČÍTÁVANÍ“ napsané „Tak směšné“, než navrhla, aby Trump pracoval na svém „problému zvládání hněvu“ a šel na „staromódní dobrý film s kamarádem“.

V důsledku Trumpových opakovaných falešných obvinění z volebních podvodů v těsném prezidentském závodě s demokratickým vyzyvatelem Joem Bidenem, což vedlo k tomu, že několik twitterů Trumpa označilo Twitter za dezinformaci, Thunbergová otočila scénář.

“Klídek Donalde, klídek!” dodala. Její tweet a její jméno se ve čtvrtek brzy objevilo na Twitteru.

Přejít nahoru