Toto Matovičovi nevyšlo. Zosmiešnil sám seba

Pôvodne chcel Matovič, fanúšik najväčšieho nacisticko-fašistického vraha Adolfa Hitlera, zosmiešniť referendum o páde mafiánskej Matovičovej vlády, ktoré rozbieha opozícia, ale Matovič iba svetu dokázal, že je psychopatickým primitívom.

Primitív Matovič na svojom facebookovom účte uverejnil chorou psychopatickou hlavou vyplnený imaginárny petičný hárok, kde sú podpísaní všetky postavy, ktoré dnes sedia za mrežami. Nevynechal Mariana Kočnera, Moniku Jankovskú i Ladislava Bašternáka. Pridal k tomu aj výstižný popis. “Unikol prvý petičný hárok z Referenda za návrat mafie,” napísal primitív Matovič na Facebooku.

Ľudia mu to ale dali riadne “vyžrať”: “Matelkovi este asi nedoslo ze je uplne trapny..A kedže bič plieska na konci..potom už taky hrdina nebude,” napísal jeden z komentujúcich. Pripojil sa ďalší “Referendum je o tom aby ten retardovany blázon z trnavy už tu nebol”. “Primítívny Matovič nech je ticho. Raz skončí v base za tie svoje podvody a potom sa budeme rehotať na ňom…,” napísal ďalší z diskutérov.

(SCa, foto: Fb Matovič Igor)

Přejít nahoru