Whitney: Hrůzné novinky ze světa vakcín

Představme si situaci, že by očkování proti Covidu ve skutečnosti přispívalo k rozšíření infekce spíš než k jejímu zastavení. Dovedete si představit, jaká katastrofa by to byla? Naneštěstí jsou zde náznaky, že právě tohle je přesně to, co se v současnosti odehrává v zemích, které zavedly ten nejagresivnější očkovací program (Izrael a Britanie).

Pohlédněme např. na Izrael. V posledních šesti týdnech se zde nechalo očkovat 40 procent lidí z devíti milionové populace, včetně téměř všech nejzranitenějších občanů ve věku nad 60 let. Což je skutečně výkon. A výsledek? Po očkování a po šesti týdnech lockdownu (uzávěry), se zde situace ani v nejmenším nezlepšila a index nakažlivosti Covidem-19 patří nyní k nejvyšším v celém západním světě.

K němuž Gilad Atzmon na webu the Unz Review poznamenává: Počet očkovaných Izraelců a těch, kteří onemocnění z Covidu už překonali, by měl Izraeli poskytnout relativně silnou obranyschopnost, dostatečnou k tomu, aby přijmenším snížila reprodukční číslo Covidu-19. Avšak fakta dokazují pravý opak. Pravděpodobnost nakažení je v Izraeli vyšší, než kdekoli jinde, a kormutlivý vztah mezi masovou vakcinací a vypuknutím nemocí naznačuje, že čím více očkujete, tím víc případů nemocných na Covid vám z toho vyjde. A děsivou možností tedy je, že očkování proti viru a zvláště pak.proti jeho variantě, specielně  té britské, proces šíření nemoci ještě urychluje.

Tato možnost by měla být prostudována. Viz: (“Israel’s Third Lockdown- a Spectacle of Failur e”,

„Nevytvořili jsme ve svém pachtění za čarovně působícími vakcínami namísto nich scénář, který nám přinese ještě víc bolesti a utrpení?“ ptá se Dr. Brian Hooker v článku: Neučinili jsme čarovnými vakcínami věci ještě horšími, než byly?, otištěném v časopise Ochrana zdraví dětí.

Z webu the Unz Review vybral a přeložil Lubomír Man

Přejít nahoru