Na éru Merkelové se bude vzpomínat jako na katastrofu. Okamura si zoufal nad článkem, jak islám tiše ovládá Německo

Okamura uvedl, že David citoval deník Welt, „který píše o tom, jak ‚legalističtí islamisté‘ postupně začínají ovládat Německo. Sice nenásilnou cestou, o to ale důsledněji. Totalitní právo šáría nakonec mohou nastolit demokratickými prostředky. Nesmíme dopustit, aby naše země byla islamizovaná stejně jako západní Evropa!“ napsal Okamura.
„Jednají nenápadně, dodržují zákon a mají své poslání: ‚Legalističtí Islamisté‘ tajně chtějí nastolit Boží stát podle pravidel šaría. Aby mohl odhalit jejich triky, musí se Úřad na ochranu ústavy dívat velmi pečlivě,“ cituje Okamura Welt.

„Spolkový úřad pro ochranu ústavy v Kolíně nad Rýnem varuje před dalším nebezpečím. Zpravodajská služba klasifikuje takzvané legalistické islamisty jako neméně ohrožující. Jsou to lidé, kteří chtějí prosadit islámský řád ne hrubou silou, ale tichým vlivem. ‘Plní své příslušné cíle – obvykle dlouhodobou změnu v německém sociálním a politickém systému – na základě místních zákonů,‘ uvedl Spolkový úřad v reakci na žádost WELT. ‚Toto je rezignace, ne politika integrace‘, zní mezititulek WELTu,“ říká dále Okamura.

Fenomén plíživé infiltrace západního světa podle něj znepokojuje viceprezidenta parlamentní skupiny Svobodné demokratické strany (FDP) Stephana Thomae. „Člen Spolkového sněmu říká: ‚Jelikož tzv. legalističtí islamisté obvykle nepřitahují pozornost trestnými činy, je obtížnější je pozorovat než u násilných extremistů.‘ Tuto skupinu islamistů ale musí Úřad pro ochranu ústavy mít na paměti jako velkou hrozbu. Thomae je přesvědčen, že sleduje ‚stejný cíl různými způsoby, vytvoření islámského státu na německé půdě‘,“ cituje Okamura.

Podle bezpečnostních orgánů islamistická scéna roste, tvrdí Okamura. „V loňském roce se počet islamistů v Německu zvýšil oproti předchozímu roku přibližně o 5,5 % na 28.020 lidí. Téměř polovina je nyní zahrnuta do legalistického spektra. Na konci října 2020 spolková vláda oznámila ve své odpovědi na interpelaci poslance Thomae, že ‚islámský potenciál‘ v roce 2015 zahrnoval ‚pouze‘13.920 lidí. To znamená, že došlo za pouhých několik let více než ke zdvojnásobení jejich počtu,“ sdělil Okamura. A všímá si dalších Thomaeových slov: „Tento vývoj představuje pro ochranu ústavy velké výzvy. Musíme sledovat nejen krev, ale také peníze v islámském prostředí.“

https://www.facebook.com/tomio.cz/posts/4155509821126468

„Nejznámější a největší skupinou legálního islamismu je Muslimské bratrstvo. Tato komunita byla založena v Egyptě v roce 1928, je považována za mateřskou organizaci politického islámu a vyznačuje se silným nutkáním na misi. V Německu je Muslimské bratrstvo a jeho sdružení monitorováno zpravodajskými službami od 70. let. Islámská komunita Milli Görus je na radaru zpravodajské služby od 80. let. Komunita Furkanů, která se věnuje vzdělávání a misionářské činnosti, byla přidána jako pozorovaný objekt v roce 2018. Komunita byla založena jedním vědcem v Turecku v roce 1994 a usiluje o ‚islámskou civilizaci‘podle celosvětových pravidel šaría,“ podotýká Okamura.

„Nemysleme si, že nás se to netýká, protože nemáme početnou muslimskou komunitu. Naše úřady spí ještě hlubším spánkem než ty německé a nejrůznější imámové u nás léta konají prakticky bez problémů. Vzpomeňme si na případ pražského imáma Sámera Shehadeha, který zde vybíral peníze na džihád… Odhalen byl ve spolupráci s rakouskou policií. Plat tento první muž pražských muslimů dostával ze Saúdské Arábie. Vzpomeňme na šátkovou kauzu bývalé ombudsmanky Anny Šabatové a na další kauzy požadavků radikálních muslimů, které především s pomocí nevládních organizací uhlazují cestu, ze které nemusí být návratu. I u nás platí – sleduj stopu peněz,“ upozornil Ivan David.

Podle Okamury nesmíme dopustit, aby naše země byla islamizována stejně jako západní Evropa.

zdroj: parlamentnelisty.cz

 

Přejít nahoru