Profesor Jean-Bernard Fourtillan: Umělý virus Covid-19 byl vyroben v Pasteurově institutu v Paříži. Varování před vakcínami

(Viz též článek na Arfa.) Samozřejmě pod falešnou záminkou, že šíří nejen fake news, ale i nedovolené léky…

Na jeho webech se nachází spousta materiálů dokazujících jeho tvrzení. (Mnoho věcí má i v anglické verzi.) 
Vybírám jedno kratší, avšak velmi názorné video formou překladu + ilustrace z videa (nejde vložit, najdete na odkazu.) 
Video Alerte! Vaccin Covid-19! L´entiere vérité. (Poplach! Vakcína Covid-19! Celá pravda.) 

Moderátor: Fréréric Chaumon
Autoři: Prof. Jean-Bernard Fourtillan, Dr. Serge Radeur, Dr. Christian Tal Schaller
Překlad: 

Toto je video z webu profesora Fourtillana: Pravda o Covidu-19. Zdravím všechny.

Toto je pravda o vakcíně, kterou chce Nový světový řád (NWO) vnutit nám všem.

Než půjdeme dále, nezbytné upozornění: Vše, co uvidíte v tomto videu, obsahuje výsledky podrobného výzkumu, který provedli profesor Jean-Bernard Fourtillan a doktor Christian Tal-Schaller. Vše, co zde uslyšíte, je dokonale ověřitelné v odkazech, které jsou pod tímto videem, a na webu www.verite-covid19.fr .

Podívejme se na tento patent: Brevet nanoparticules WO2020060606A1 . Jeho majitelem je společnost Microsoft, vytvořená mimo jiné Billem Gatesem. Tento dokument byl mezinárodně publikován 26. března 2020. Patent má platnost pro velké množství zemí, v podstatě pro všechny země planety.

 
Název patentu: Systém kryptoměn využívající údaje o tělesné aktivitě. Prohlédněme si podrobněji toto schéma.
 
Obrázek z patentu:

Ten malý panáček dole vlevo, to jste vy, nebo já, nebo kdokoli jiný.

Rámeček „Sensor“, to jsou nanočástice, které budou přidány do lahvičky s vakcínou. Je to něco jako čip, který má pod kůži vaše kočka nebo pes. Rozdíl je ten, že v jedné vakcinační dávce jsou jich milióny. Jakmile vám budou vstříknuty s vakcínou, budou ve vás až do vaší smrti, ba i po smrti. Není možné se jich zbavit, jste poznamenáni na celý život.
Rámeček „User device“, to je váš mobilní telefon. Ten bude moci komunikovat s nanočásticemi, které cirkulují ve vašich žilách.
A váš telefon bude samozřejmě přes internet spojen s čím? S novou sítí 5G. To je rámeček „Communication Network“.
Od chvíle očkování jste sledovatelní, lokalizovatelní nadřízenými autoritami, v kterémkoli okamžiku dne i noci. A co je znepokojující: i kdybyste chtěli zahodit svůj telefon třeba do řeky, nebo nechat explodovat v mikrovlnné troubě, což je nebezpečné, tak pozor! Jakmile byste potkali osobu, která má mobilní telefon, už vás zase mají. Ano, všechny mobilní telefony, které jsou kolem vás, vás najdou. Aby vás nenašli, museli byste doprostřed oceánu, doprostřed pouště nebo pralesa, ovšem za podmínky, že tam nepotkáte nikoho s mobilním telefonem. A co kdyby mobil zahodili všichni? Problém je, že síť 5G se může nacházet i v elektrických měřičích, v městských strukturách, v zastávkách autobusu, v radarech, v semaforech a tak dále. Aby člověka nenašli, to by musel změnit planetu.
Jakmile tedy bude vakcína smíchaná s nanočásticemi vpravena do vašeho těla, od toho okamžiku jste lokalizováni svým mobilním telefonem. A díky kouzlu sítě 5G už pro úřední autority vaše umístění není tajemstvím.

Co všechno obsahuje tato vakcína?

Do vašeho těla mají být vpraveny tyto 4 nebezpečné látky:
  • 4 fragmenty viru HIV1, které způsobí očkovaným lidem syndrom AIDS a imunodeficienci jako důsledek.
  • sekvence DNA z plasmodie způsobující malárii, které vyvolají u očkovaného malárii.
  • 157 dalších sekvencí DNA a proteinů (viz Patent US 8,234,718 B2), jejichž přítomnost a role jsou nevysvětleny.
  • nanočástice, které díky 5G sítím umožní dokonalou kontrolu nad očkovaným.

Vakcína ChAdOx1 NCoV19, kterou chtějí vstříknout do vašeho těla, dále obsahuje:

 
  • Koronavirus Covid 19 ve formě virového vektoru ChAdOx1
  • Nanočástice popsané ve výše zmíněném patentu (mezinárodní označení Microsoft Patent PCT /US 2019/038084), které umožní kontrolu lidí prostřednictvím 5G sítě
  • Dezinfekční prostředek: buď Thimerosal, nebo Formaldehyd + antibiotika

Covid-19 je umělý koronavirus, vyrobený ve Francii, v Pasteurově institutu, na základě přírodního koronaviru SarsCov. (Přírodní virus NELZE PATENTOVAT!)

 

Covid-19 je výsledkem mnoha genetických manipulací provedených na kmeni SARS-CoV, který je spjat s prudkým akutním respiračním syndromem SARS. Byl vyroben na základě vzorku číslo 031589 získaného ve francouzské nemocnici v Hanoji před rokem 2003 z plicní tkáně pacienta postiženého tímto syndromem.

Postup vývoje umělého viru: od Sars-CoV ke Covidu 19 

(viz obrázek níže, odkazy na patenty pod článkem.)
Postupným přidáváním výše uvedených složek k původnímu vzorku vznikly:
  • SarsCoV1 -1. patent 2003 
  • SarsCoV2 – 2. patent 2011 
  • Covid-19 – 3. patent 2019

„Otcem“ Covidu-19 je dr. Frédéric Tangy, ředitel pro inovace vakcín Pasteurova institutu.

 

Covid-19 byl tedy vyroben ve Francii, francouzskými vědci Pasteurova institutu, na základě přírodního koronaviru SarsCov, a poté převezen do Wuhanu, kde ho vědci z Pasteurova institutu záměrně vypustili, bez vědomí vědců laboratoře ve Wuhanu a čínské vlády.

Čína má pravdu, když říká, že Covid-19 není čínský virus!

Vakcína nemá okamžité účinky ihned po podání. To až později zemřete na malárii, na AIDS, nebo na jakoukoli jinou nemoc, proti které se váš organismus nemůže bránit, protože jeho imunitní systém byl vyřazen.

Nuceným vytvořením imunitní deficience vám tato vakcína nedovolí ubránit se jakékoli nemoci, což je dokonalý zločin proti lidstvu. Uvědomte si, jak perverzní je tato zbraň ve formě vakcíny.

Žádáme všechny, kteří pokládají informace z tohoto videa za „fake news“, aby si ověřili jejich přesnost na odkazu www.verite-covid19.fr

Doporučuji všem, aby toto video co nejvíce šířili.

Děkuji za pozornost. Zdroj: orgo-net.blogspot.com

Weby prof. Fourtillana:
Přejít nahoru