ANTIFA UKOPALA MUŽE K SMRTI. KVŮLI KŠANDÁM V BARVĚ VLAJKY

Minulý víkend se v jednom baru ve španělském městě Zaragoza pohádala skupina levicových extrémistů s 55 letým mužem. Vadilo jim, že má kšandy v barvách španělské vlajky. Vyčítali mu, že tím projevuje nacionalismus a nežádoucím způsobem propaguje národní hrdost. Když Víctor Láinez (55) bar opustil parta tzv. antifašistů šla za ním. Nejdříve ho srazili železnou tyčí k zemi, kde ho pak Rodrigo Lanza (33) zkopal do bezvědomí. Těžce zraněný muž byl převezen na jednotku intenzivní péče, kde po týdnu zemřel.

Policie se domnívá, že zabijákem je Rodrigo Lanza. Tento nechvalně známý člen skupiny Zaragoza Antifascista obývá sqaut Kike Mur, který jeho obyvatelé označují jako komunitní centrum. V Praze na Žižkově existuje podoný objekt – Klinika.

Lanza před 10 lety zaútočil kamenem na policistu, který vyklízel jiný sqat. Policista má z jeho brutálního útoky doživotní následky a je na invalidním vozíku. Španělský levicový režim levicového extremistu potrestal směšnými 5 lety vězení.Extrémistické hnutí Antifa má přímo ve svém logu obrázek jak maskovaný extremista kope do ležícího člověka. V USA Ministerstvo pro vnitřní bezpečnost považuje tuto skupinu za teroristickou organizaci, podobně jako muslimské skupiny. U nás je nejznámnější tváří tohoto hnutí předseda pirátské strany Ivan Bartoš. Toto hnutí má již infiltrovalo české skauty.

Antifa sice vystupuje proti fašismu, jenže v jejich vnímání je fašistou každý kdo je není fanoušek Evropské unie a Angely Merkelové. Za své nepřátele považují lidi, kteří mají rádi svojí vlast a jsou na ni hrdí. Antifapožaduje navýšit dovoz černochů, muslimů a islamistů do Evropy, protože jsou přesvědčeni, že se tím „naředí“ kulturní evropské národy a vznikne „nový člověk“ který již žádnou vlast mít nebude.

 

 

zdroj zde

Přejít nahoru