Ľuďom už došla trpezlivosť. Bezpodmienečne žiadajú hlavu nebezpečného psychopata, mafiána a zločinca Igora Matoviča. Inak…

Už stačilo! Slovákom došla s terajšou mafiánskou vládou psychopata a zločinca Igora Matoviča trpezlivosť, hoci pred rokom jej dali svoj hlas. V liste, ktorý dostala vláda, aj prezidentka Zuzana Čaputová, odosielatelia hrozia likvidáciou budov, ako aj áut a tvrdia, že zhorí v plameňoch aj Úrad vlády. Celé Slovensko bude podľa nich v plameňoch. Autori uvádzajú, že majú k dispozícii aj adresy rodín politikov a predstaviteľov štátu.

Či ide o možný teroristický útok, už rieši nielen polícia, ale aj Slovenská informačná služba. “SIS sa spolu s Policajným zborom intenzívne venujú hrozbám voči ústavným činiteľom a štátnym orgánom, ktoré sa začali vo zvýšenej miere objavovať najmä vo virtuálnom prostredí sociálnych sietí, alebo v anonymných podaniach prostredníctvom listových zásielok,” uviedla v stanovisku Slovenská informačná služba.

List ale nezostal bez odozvy zo strany diskutujúcich. “Pri takom psychosovi na cele vlady. keby nie nudzoveho stavu, to urobia uz davno. Matovic chodi v neprestrelnej veste, ma ochranku a opancierovane auto atd. No ale vypisovat stausiky na fb, vyplakavat, zalovat, vyhrazat sa, to nas Igorko vie. A my vsetci ludia sa musime skladat na tieto bezpecnostne opatrenia, ktore vyprovokoval tento psychiatricky pacient na cele Vlady. A tym 25 % ludom, ktori mali rozum na dovolenke, ked ho volili a aj Olajno. Nedakujem”.

Iný diskutujúci poukazuje na nedávne vymyslené statusy práve Igora Matoviča, len aby na seba upozornil. “No len či zase niekto nemlží a nevyrába fiktívneho nepriateľa aby sa “zabudlo” na skutočné problémy!” Pridáva sa ďalší diskutér: “Zajtra si opäť náš najväčší sadne za počítač a napíše pár chobotín na Facebook a potom pár anonymných vyhrážok. V jeho živote to bude taký bežný deň…” alebo “Dalsi zastieraci manever? Poslali si listy na urad sami? Dalsi dovod na predlzenie nudzoveho stavu? Odputanie pozornosti od riesenia vladnej krizy?…aj tieto otazky treba brat do uvahy.”

(SCa)

 

Přejít nahoru