Konec Klause mladšího! Důvěrný zdroj prozradil pravý důvod! Může za to i otec

Do voleb zbývá ještě nějaká doba. Nicméně jeden z účastníků zřejmě vypadává. Jak Václav Klaus mladší napsal na sociálních médiích, nebude sám nikam kandidovat a ukončí veřejné aktivity. Klaus dále říká, že důvody jsou převážně osobní.

„V tom, co jsem hájil, jsem si jist, že šlo o věci nezbytné pro úspěšnou budoucnost republiky. Neměnil bych na tom ani čárku. Zeštíhlit stát, nechat lidi pracovat a žít. Bohatství vzniká z práce, ne z dávek a dotací. Hájení národní svrchovanosti, aby o této zemi rozhodovali lidé, kteří zde žijí. Obrana tradičních konzervativních hodnot, protože z nových ideologií často přichází jen teror, chudoba a vlády nových vyvolených. Snaha nežít v covidovém koncentráku,“ říká čerstvě bývalý politik. Ale dodává, že tento program musí hájit někdo s politickým talentem a hlavně obrovskou energií.

Rozhodnutí je přinejmenším nečekané. I s ohledem na to, že ani ne 45 minut předtím sdílel status komentující žádost o nový nouzový stav. Jediným náznakem jsou snad slova: „Takhle to dál nejde.“

Ne však pro každého. „No, ono je to celkem logické. Starý Klaus mu moc důvěry nevyjádřil a vzhledem k tomu, že to Trikolóře moc nešlo, se není čemu divit. Zas tak nečekané to není. Otevírá to spoustu možností a otevírá to prostor pro jiné lidi, kteří se hlásí. Otevírá to možnost ke slučování nejrůznějšího druhu,“ prozradil ParlamentnímListům.cz důvěrný zdroj blízký prostředí mladého i starého Klause. Další zdroj z vedení Trikolóry dosvědčil, že se nejedná o žádnou krádež účtu na sociálních médiích a za rozhodnutím jsou skutečně vážné osobní důvody. Do jaké míry bude rozhodnutí platné, se interně řeší.

zdroj: zastavmezlodeje.com

Přejít nahoru