Sedmdesátiletá žena byla v autobuse v LA brutálně zbita afroameričankou, protože „vypadala asijsky“

Sedmdesátiletá žena byla v autobuse v LA brutálně zbita afroameričankou, protože „vypadala asijsky“ v dalším příkladu toho, jak se mediální příběh o této otázce ukázal jako okázale špatný.

K útoku došlo, když oběť, mexická žena známá jako „Becky“, opouštěla ​​autobus metra na cestě do místního obchodu s potravinami.

Útočník křičel protijasové rasové nadávky, když opakovaně mlátila Becky kolem hlavy, což způsobilo, že oběť utrpěla otřes mozku, zlomený nos a silné modřiny.

Syn Becky popsal útočníka jako „černou dívku“ a poznamenal, že během útoku se nikdo nepokusil zasáhnout. “Nikdo by nepomohl, ani řidič autobusu,” řekl.

23letá žena byla následně zatčena kvůli těžkým obviněním z baterie a čelí dalším obviněním z trestných činů z nenávisti. Zdálo se, že k útoku nebyl žádný motiv, kromě toho, že Becky byla zaměněna za asijskou.

Ve skutečnosti byl prakticky ve všech nedávných významných případech násilného napadení Američanů z Asie Američanů viník černý. Píše portál Summit.

Statistiky kriminality také ukazují, že běloši jsou při útocích proti Asiatům na obyvatele nedostatečně zastoupeni.

Jak zdůrazňuje Washington Examiner s odvoláním na statistiky FBI, zatímco bílí tvoří 62% populace, v roce 2018 spáchali 24% zločinů proti Asiatům.

https://www.instagram.com/p/CNo09uDBPxk/?utm_source=ig_embed

Přejít nahoru