Čtyřletá holčička si vzpomíná na zkušenost z „minulého života“ z 11. září

Zatímco koncept minulých životů a myšlenka, že si lidé mohou pamatovat, kým bývali, zůstávají velmi kontroverzním tématem, někteří vědci zdokumentovali lákavé důkazy, které naznačují, že fenomén může mít něco víc než příliš aktivní představivost dítěte.

Jeden zajímavý příklad toho lze najít ve videu, které na TikTok zveřejnila Riss White – matka, která reagovala na příspěvek a žádala o příběhy vzpomínek dětí na minulost.

Podle Whiteové 11. září 2018 procházela novinové články a pamětní kousky o teroristických útocích v roce 2001, kdy její dcera zřejmě poznala dvojčata.

„Ahoj mami, pracovala jsem tam,“ řekla a ukázala na obrázek severní věže.

Když se jí White zeptal, kdy to bylo, čtyřletý odpověděl „předtím“.

To, co řekla dál, by však její matku ochladilo na kost.

„Řekla, že jednoho dne pracovala a podlaha byla opravdu horká,“ řekl White. „Takže stála na stole, protože podlaha byla příliš horká. A řekla, že ona a její přátelé se pokoušeli dostat dveřmi, ale nemohli je otevřít, takže vyskočila z okna a letěla jako pták. ”

Samozřejmě je možné, že dívka nějakým způsobem získala odkazy na události z 11. září odjinud, ale zdá se nepravděpodobné, že by tomu v tom věku porozuměla.

Mohla by být reinkarnací někoho, kdo toho dne zemřel?

Vy se rozhodnete.

https://www.tiktok.com/@memengwaakwe/video/6909282982574460166?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.unexplained-mysteries.com%2F&referer_video_id=6909282982574460166&refer=embed

Přejít nahoru