GRÉCKA TRAGÉDIA, KTORÁ SA NESMIE VYSIELAŤ

Britský Daily Mail píše o pátraní gréckej polície po mužovi z Afganistanu, ktorý znásilnil 25-ročnú ženu v treťom mesiaci tehotenstva. Budúca matka zúfalo prosila o pomoc troch pakistanských mužov. Akú dostala odpoveď? Všetci traja (vo veku 19, 21 a 27 rokov) sú už zatknutí a obvinení zo skupinového znásilnenia

Noviny spomínajú aj starší (nie ojedinelý) prípad ilegálneho migranta Ahmeda W., odsúdeného za znásilnenie zväčša maloletých dievčat, ktoré si odniesli ťažké ublíženie na zdraví, zranenia hlavy a trvalé následky. Prípad bol tak vážny, že vyvolal vzburu miestnych proti migrantom priamo v Aténach. Polícia zatkla   ľudí za   hodín. Počuli ste niečo o tom od našich novinárov? Ak áno, tak asi len naratív o „nenávistných“ Grékoch.

Od reality odtrhnutá   európska komisárka (s Novým paktom o azyle a migrácii) chce namiesto ochrany Európy legalizovať nelegálnu migráciu a všetkých „vítať v našej spoločnosti“. Zo „zlatej klietky“ sa rozhoduje o osude a životoch v členských štátoch veľmi pohodlne. Tu je komisárka hneď v úvode:

https://www.facebook.com/110198307912855/videos/144082927780399

zdroj: DailyMail, Marián Ďuriš

Přejít nahoru