V Německu vypukl okolo koronaviru další velký skandál! Čtěte

Vypovídá o tom zpráva německého Spolkového účetního dvora, která byla ve středu předložena rozpočtovému výboru Spolkového sněmu.

Tyto údaje o nedostatku lůžek byly jedním z nejdůležitějších důvodů pro vyhlašování Lockdownů v Německu.

A Institut Roberta Kocha a federální vláda o tom věděly!

K falšování údajů byly nemocnice motivovány jak jinak, samozřejmě penězi, finančními pobídkami.

Nemocnice hlásily, že mají méně volných lůžek intenzivní péče, aby mohly pobírat odškodnění od státu. Tyto údaje byly denně zveřejňovány a sledovalo je celé Německo.

Po dobu více než jednoho roku byla tato čísla důvodem, proč federální vláda zaváděla stále nové zákazy, včetně zákazů vycházení a několikaměsíčního uzavření škol!

A například 16. dubna spolková kancléřka Angela Merkelová (CDU) ve Spolkovém sněmu prohlašovala, že:  „Lékaři intenzivní péče vysílají jedno volání o pomoc za druhým.“

Nyní z důkazů vyplývá, že Institut Roberta Kocha již z „četných e-mailů a telefonních hovorů“ věděl, že nemocnice hlásí nesprávná čísla o skutečném obsazení lůžek na intenzivní péči.

Německé ministerstvo zdravotnictví o možném falešném poplachu mlčelo. Ministr zdravotnictví Jens Spahn „o této záležitosti“ „neinformoval poradní výbor vytvořený pro kontrolu v této oblasti“ ani federální státy.

https://www.bz-berlin.de/deutschland/haben-die-kliniken-bei-intensivbetten-gelogen

V Německu se lidé ptají, jak je možné, že Spahn stále sedí na svém místě po všech těch skandálech okolo nákupu a distribuce roušek a tak dále. Pokud ustojí i tento skandál, bude to vypovídat o mnohém!

Tady máte konkrétní příklad bezstrukturního řízení ovšem v časově zrychleném sledu, kdy se díky finančním pobídkám lidé začnou chovat zcela předvídatelně (rozhodli se tak sami, nikdo je k ničemu nenutil, nic jim nenařizoval) a vy na tom můžete postavit politiku, kterou chcete prosadit. Jistě tam nechyběl náznak příslušným ředitelům nemocnic, že to „mohou využít“, to už ovšem zase probíhalo více méně strukturním způsobem, přes konkrétní osvědčené kontakty.

Také to hodně vypovídá o tom, jak funguje „zdravotnictví“, které má jako zásadní a první cíl honbu za ziskem a „uzdravování lidí“ je jen cestou k jeho dosažení. To je zase o tom vytyčování cílů, kterým se následně zákonitě podřídí metody a způsoby jejich dosahování.

zdroj: kob-forum.eu

Přejít nahoru