A pravda je venku: Šokující zpráva Public Health England odhalila, že téměř dvě třetiny všech zemřelých ve Velké Británii, kteří podlehli koronavirové mutaci Delta, byli očkovaní!

Každý člověk, který se nechá očkovat, logicky očekává tři věci, že nebude moci onemocnět, že bude bezinfekční, a že ve srovnání s neočkovanými osobami bude mít vyšší šanci na přežití. V případě terapeutických roztoků falešně vydávaných za vakcíny proti Covid-19 už víme, že první dva požadavky na vakcíny už neplatí. Očkovaní lidé proti Covid-19 po očkování zcela normálně onemocní a prodělají nemoc, pouze ta forma nemoci je prý mírnější, než kdyby člověk nebyl očkovaný.

Stejně tak už víme, že očkovaní lidé zůstávají infekční pro své okolí, a dokonce na to upozorňují i výrobci těchto terapeutických roztoků. A jak se ukazuje, před několika dny vyletěla s obrovským výbuchem do povětří poslední jistota a pilíř fanoušků roztoků, přesvědčení o tom, že očkovaný člověk má vyšší šanci na přežití. Čerstvá data z Velké Británie totiž tuto představu rozmetala na kusy a výsledek je zdrcující. Kdo se nechá očkovat, má 3x vyšší šanci v této době, že zemře na virus!

Úřad Public Health England před několika dny zveřejnil novou zprávu [1], podle níž nejméně 62% všech úmrtí spojených s mutací Delta (Covid-19) připadá na osoby, které již byly očkovány. Zpráva se shodou okolností objevila ve stejný den, kdy mainstreamová média v Británii přinesla distrakční zprávu o tajném poměru britského politika Matta Hancocka s jeho asistentkou Ginou Coladangelo, a to kvůli odvedení pozornosti médií od této šokující zprávy Public Health England. Hancock po propuknutí skandálu rezignoval.

Marioneta posloužila, vykonala příkazy Domu Sion a byla odejita. Prostě klasické zavrtění psem. Jinými slovy, mnoha lidem kvůli tomu unikla tato výbušná zpráva o umírajících očkovaných Britech, ale nyní to koluje po internetu a mnoho lidi začíná pochybovat o tom, zda jsou očkovací látky skutečně bezpečné a účinné, jak tvrdí britská vláda, a nejen ta, ale všechny vlády v Evropě a ve světě.

Očkovaní ve Velké Británii se nakazí mutací Delta 3x častěji než neočkované osoby!

Čerstvé údaje z Velké Británie ukazují [2], že u lidí, kteří dostali injekci, je třikrát vyšší pravděpodobnost nákazy a rovněž úmrtí na takzvanou “Delta variantu” než u lidí, kteří nechali svůj imunitní systém a DNA na pokoji tím, že prostě řekli NE!, jak kdysi řekla Nancy Reaganová nebezpečným lékům. Dokument s názvem “SARS-CoV-2 variants of concern and variants under investigation in England“, který je sedmnáctou technickou zprávou, jež byla dosud v této věci vydána, je velmi výmluvný, pokud jde o to, co čeká naočkované později, až jim začne terapeutická látka v těle a v orgánech provádět doslova Boží dopuštění. Tabulka níže zobrazuje počty osob nakažených Delta variantou.

Tabulka ve zprávě ukazuje, že od 1. února 2021 do 21. června 2021 bylo u Britů starších 50 let potvrzeno 9571 případů “Delta varianty”. Z toho 8 025 případů bylo potvrzeno jen za posledních 28 dní. Tento náhlý nárůst nových případů se přímo shoduje s britskou snahou o očkování, což ukazuje, že čím více lidí se nechává očkovat, tím vyšší je počet nakažených.

Více info na aeronet.cz

Přejít nahoru