Kirstie Alleyová upozorňuje, že Hollywood přivádí společnost k akceptování pedofilie

“Sleduji televizi … a podle mého názoru jsme již zašli příliš daleko. Lituji naše děti. Na každém druhu obrazovky jsou vystaveny vší možné perverzní, co jejich mysl přivádí do zmatku. A co je ještě tragičtější, všechno se to zejména v médiích , označuje za’normálne’. Žádná jiná generace neměla dosud takový jednoduchý přístup k této Achillovy patě lidstva. To množství obrazovek a neustále bombardování obrázky a všelijakými nápady. Naše současná společnost velebí Kaligulu (jako římský císař vedl hýřivými život). Chraňte své děti ” , pokračuje v sérii tweetů svým 1,5 milionům fanoušků, vyznávající, že má na ty “sračky, kterými krmí naše děti” velmi těžké srdce.

Pokračuje: “Morální kodex není nikdy zastaralý a nikdy nevyjde z módy. Morální ponaučení jsou jednoduchými pokyny, jak lépe přežít. Explicitní sexuální’výchova’ a’selektívne’ ideály, které se vnucují našim dětem nevedou k lepšímu přežití. Celá společnost je na nejlepší cestě k akceptování pedofilie, protože lidé se dostávají do takového stavu otevřenosti mysli, že postupně podpoří pedofilii jako lásku k dětem. Myslíte si že sranda, ale vůbec ne. právě sem nás totiž tato dnešní duševní chorobu přivádí. Můžete dělat co chcete, ale právě sem se dostaneme, pokud se nezměníme. ”

Hvězda Look Who ‘s Talking Now veřejně odpověděla na některé kritiky na twitteru:

“Moje generace o sexu veřejně nemluvila, ani nebyla ve škole žádná sexuální výchova. Na hodinách zdravovědy jsme se dozvěděli něco o’periódach’ … Mohu však upřímně říci, že sex přišel zcela přirozeně tehdy, když na něj nastal čas. Zarmucuje mě budoucnost těchto DĚTÍ a to neříkám, že jsem i proti tomu, jak si dnes vybírají své partnery DOSPĚLÍ. Je zvláštní jak k tomuto všechno směřuje. to, koho milují as kým spí dospělí ma v současnosti až tak nezajímá; dnes jde zejména o to, jakým temným věcem jsou vystaveny naše děti. ” Píše portál Breitbart.

Alleyová dále varuje před tendencí hlavních TV sítí prezentovat to, co levice nazývá problémem “sociální spravedlnosti”, což však ve většině případů končí jako prezentace drag queens a otevřená a jasná propagace LGBTQ agendy. Cartoon Network, dostupný 85 milionům domácností v USA loni otevřeně a bez problémů propagovala radikální gender ideologii na sociálních médiích navrávajúc dětem, že “kromě chlapce a dívky existuje ještě mnoho dalších rodů”.

Přejít nahoru