Nechutné zvrhlosti nebo jen nepochopení? Seznamte se se zoofily, kteří mají sex se zvířaty a chtějí, aby je objala Pride

Měsíc Pride právě skončil, po čtyřech týdnech globálních přehlídek a oslav, na nichž se setkávají gay, bisexuální, queer, trans, de-trans, asexuální a další marginalizované komunity.

Ale jedna skupina, která není vítána, je zeofilní komunita. Stručně řečeno, zahrnuje lidi, kteří mají sexuální přitažlivost ke zvířatům, i když to nemusí být vždy nutně provedeno.

Toto vyloučení způsobilo, že komunita zoofilů uspořádala vlastní oslavu Pride, která je letos od 1. července do 7. července.

https://twitter.com/championwhoops/status/1399749064573341702?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1399749064573341702%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fop-ed%2F528430-zoophiles-embraced-pride-lgbtq%2F

Mnoho z těchto tří komunit se vyhýbá publicitě kvůli automatickému předpokladu od cizinců, že si užívají sexu se zvířaty.

Ti, kdo se sexuálně zabývají, by mohli být vystaveni trestním obviněním nebo násilným represálím ze strany veřejnosti, pokud by byla odhalena jejich totožnost. Někteří uvažují o sebevraždě nebo se dokonce zabili kvůli stresu z neúnavného obtěžování.

Jedna postava v zoofilní komunitě však souhlasila s rozhovorem s RT. Toggle pochází z Pensylvánie a chtěl zaznamenat, že přispíval jen kvůli své nespokojenosti s tím, jak jsou zoofilové zobrazováni v médiích. Tvrdil, že je nelze vyloučit z Pride, bez ohledu na to, co říkají masy.

Toggle řekl: „Zoofily jsou podstatně divné. Pokud si ale myslíte, že Pride je společenská událost, od které vás lze pozvat, nepochopíte ji na základní úrovni. Pýcha je protest. Pýcha je o vzdoru proti společnosti, která nechce, abyste existovali.

“Někteří lidé na to možná zapomněli, ale já ne.” Lidé tedy mohou na Twitteru říkat věci jako „Zoophiles nejsou na Pride vítáni“, ale nemohou nám zabránit v účasti. Pýcha není něco, co vám ostatní lidé mohou vzít, pokud jim to nedovolíte. “

Toggle je přitahován k psům, kancům, hřebcům a klisnám, i když není „zoo-exkluzivní“ a přitahuje ho také člověk. Píše portál RT.

I když je pro mnoho lidí myšlenka sexu se zvířaty nemyslitelná, vysvětlil Toggle: „Lidé si myslí, že naše vztahy se zvířaty jsou výlučně sexuální, ale stejně jako heterosexualita a homosexualita jsou i naše vztahy mnohostranné. Sex je velmi malá část našich interakcí se zvířaty a ve skutečnosti existuje mnoho zoofilů, kteří nemají vůbec sex se zvířaty. Myslím, že určující součástí naší existence je hluboká úcta k nelidským lidem a touha udělat jim svět lepším místem.

“Proto mnoho zoofilů tráví čas aktivismem za práva zvířat a orientuje svůj život na práci se zvířaty.” Milujeme je a chceme obohatit jejich životy. “

Hlavním důvodem, proč je tolik neoblomných, že nechtějí zoofily na Pride, se týká otázky souhlasu. Někteří si myslí, že je to ekvivalent týrání dětí, kde je dominance vnucena slabší straně.

Toggle však namítl: „Souhlas je pro nás„ zoologické zahrady “neuvěřitelně důležitý – spíše pro nás než pro jiné než zoologické zahrady, které, myslím, že je spravedlivé říci, jen zřídka kdy uvažovaly o tom, zda zvířata souhlasí či nesouhlasí se vším, co jim během dne dávají. dnes.

“Zoologické zahrady, které znám, si cení autonomie pro své zvířecí partnery.” Dáváme jim svobodu, aby si mohli vybrat, kdykoli je to možné, a my tyto volby respektujeme. Pro většinu lidí, kteří upozorňují na souhlas, je to pouze odklon od jejich skutečné námitky: znechucení. A vzhledem k tomu, že ti samí lidé, kteří křičí, že zvířata nemohou souhlasit, nám také posílají obrázky koňského masa a videa psů, kteří byli zavražděni lopatami, aby se nám vysmívali a rozbíjeli našeho ducha, řekl bych, že nikdy nejde o starost dobré životní podmínky zvířat. “ Toggle však nevysvětlil, jak se rozumí, že byl udělen souhlas, nebo jak je to vůbec možné.

 

Přejít nahoru